Mimo zamknięcia tematu, nie wiedzieć czemu przez Moraleza, ponawiam prośbę. Kto się orientuje, gdzie można zdobyć czerwone listwy na zderzak (NIE CHROMOWANE )
Ponoć jest gdzieś o tym na forum, ale widocznie mam poważnie uszkodzoną przeglądarkę.....
ASO , ewentualnie uzywki na ebay , allegro i szrotach. Nie wpadlem jeszcze na te listwy gdzie indziej.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
_carlos- pisze:Mimo zamknięcia tematu, nie wiedzieć czemu przez Moraleza, ponawiam prośbę. Kto się orientuje, gdzie można zdobyć czerwone listwy na zderzak (NIE CHROMOWANE )
Ponoć jest gdzieś o tym na forum, ale widocznie mam poważnie uszkodzoną przeglądarkę.....
a co to za roznica czy chromowane, czy czerwone, czy rozowe, skoro juz byl temat o listwach to powinno sie kontynuwac temat dalej,a nie co kolor to inny temat
Dzięki koledze z forum znalazłem oryginalne listwy chromowane i czerwone za psie pieniądze, tyle że w Łodzi, więc szukam kogoś kto robi trasy Łódź-Śląsk.
Nie wysyłają takich rzeczy bo jest to za delikatne. Listwy są sztywne łatwo je pokrzywić. Ceny listew:
chrom przód 12.02zł
chrom tył 16.18zł
czerwona przód 13.13zł
czerwona tył 2.19zł
_carlos- pisze:Nie wysyłają takich rzeczy bo jest to za delikatne. Listwy są sztywne łatwo je pokrzywić. Ceny listew:
chrom przód 12.02zł
chrom tył 16.18zł
czerwona przód 13.13zł
czerwona tył 2.19zł
Kasztany ze nie wysylaja. Jest tyle bezpiecznych sposobow na zapakowanie takich rzeczy. Ceny dobre
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU