Podpiecie obrotomierza
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Re: Podpiecie obrotomierza
Mamy gdzies zdjecie zdjecie zegarow z GTI od tylu z wyjasnieniem co gdzie jest ?
- Picazzo
- Junior
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CJ 1.4 bialy, 205 1.6 GTI srebrny, 205 1.9 GTI czarny na czesci:D
- Numer Gadu-gadu: 4884775
- Kontakt:
Dzialac wszystko bedzie jesli poprawnie podlaczysz ( z tym ze to zegary z XS a nie z GTi na foto sa), wiem bo sam mam takie przelozone. Schemat chyba nie do konca jest poprawny ale w wolnej chwili rzuce okiem (tak mnie sie wydaje). Z podlaczaniem samego obrotomierza nie ma wiekszej problematki: + , - , i impuls z cewki zaplonowej musisz pociagnac nowym kabelkiem. wszystko bylo slicznie opisane w jakims temacie wiec radze dobrze poszukac....
Zbieram na piwo i paliwo...
http://www.picazzo.205.pl/
http://www.picazzo.205.pl/
- _carlos-
- Junior
- Posiadany PUG: 205 junior 1.0ccm gaźnik
- Numer Gadu-gadu: 0
Szukaj tematu LICZNIK na forum technicznym, przerabiałem, opisałem i zdjęcia wrzuciłem.
JUNIOR
-
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
KrakerSx-przyślij e-maila na aborkowski1@o2.pl dostaniesz schemat do tego licznika. Koledzy przerobili zainstalowali i nie mieli problemów z podłączeniem. Są też moje fotki , a u carlosa jeszcze dokładniejsze.Poza tym zaloguj się i przeczytaj pocztę na PW.
Trzeba isc przez życie twardo, nie żałować wszystkich sił...
- RaveMan
- Junior
- Posiadany PUG: Sacre Numero 1.4, 1995
- Numer Gadu-gadu: 4047375
- Kontakt:
kontrolki będą działały wszystkie o ile dobrze poprzekładasz kable w kostkach inaczej sprawa wygląda ze wskazówkami bo o ile czujnik temperatury chłodziwa masz w w termostacie tak czujnik ciśnienia i temp. oleju musisz sam założyć - to wszystko już było wielokrotnie wałowane
Peugeot 205 1,4 kat. Sacre Numero