Dojechałem, dzięki za szybki powrót.
Teraz spodziewam się wielu kolorowych obrazków do oglądania
Policzyliśmy na szybko, wyszło że na tej majówce przewinęło się 15 dwieściepiątek. Dzięki wszystkim za udział, teraz już nie mam wątpliwości ze taka większa rzecz może się udać
Powrót dobitnie pokazał, że mój silniczek 1.1, nie nadaje się do szaleństw :/
Sebek, gdzie zniknęliście z Agnieszką? Prosto pojechaliście? Ja na trasie blokowałem autobusy, czekając na Was
Dervozavilus pisze:no, no, było miło oby więcej takich spotów
Powrót dobitnie pokazał, że mój silniczek 1.1, nie nadaje się do szaleństw :/
Sebek, gdzie zniknęliście z Agnieszką? Prosto pojechaliście? Ja na trasie blokowałem autobusy, czekając na Was
My pocieliśmy prosto do bankowego i potem na Marki eskortowaliśmy Age
hehe, to nieźle z tymi autobkami ;p
Paweł są fotki i filmy i wszystko będzie wstawiane, szkoda że tak z Michałem szybko sie wykręciliście..
Agnieszka pisze:Ja również dziękuję!
A za "eskortę" szczególnie
swoja droga to sie Janek rozkręcił, leciał ze mną do Piaseczna 150km /h a Aga w drugą strone też cieła nieźle
musze nastepnym razem jechac bez pilota czy go odchudzic bo w sumie to ze 200kg w całym aucie nadwagi mialem
Sebek pisze:
swoja droga to sie Janek rozkręcił, leciał ze mną do Piaseczna 150km /h
A to ciekawe... jak spojrzałem na licznik to było koło 140km/h, ale mój licznik trochę zaniża.
Chętnie bym kiedyś sprawdził z GPSem jaka jest różnica we wskazaniach przy dużych prędkościach, ale muszę mieć pilota. Może ktoś jest chętny?
Sebek pisze:
musze nastepnym razem jechac bez pilota czy go odchudzic bo w sumie to ze 200kg w całym aucie nadwagi mialem
pozdrawiam