Kupiłem 205 xs w stanie krytycznym z ogłoszenia bez zdjęcia

. Pan który to sprzedawał nie bardzo wiedział nic o tym aucie, po kilku pytaniach o detale, zegary . szyber ,fotele byłem skłonny stwierdzić że to jest wersja xs. której szukałem. Auto znalazłem w woj. Łudzkim bym bym skłonny powiedzieć na końcu świata. Dla pana było to auto idealne ze względu na to że jeździł 6 lat i nic do niego nie dołożył co w naszym kraju jest bardzo popularne ,kupiłem jeździłem i nic nie dołożyłem ‘’ często to słyszane od szmelcwageniarzy

tak poza marginesem.205 odpalało po nalaniu benzyny z karnistra do mono wtrysku nie posiadało przeglądu 6 lat i oc a jeździło ,,baja,,

Samochód mnie po targach kosztował 1000zł nie będę wymieniał części które zostały zmienione bo to by się mijało z celem wrzucę foto które pokarzą auto przed odnową i po przeróbkach i odnowieniu. Po zakończeniu prac chętnie zmierzę się z 205 z silnikiem mi 16 auto nie będzie odciążane lub puste wręcz przeciwne wzrośnie jego waga przez wzmacniacze i głośniki i inne detale ale nie wydłuż to jego osiągów. Oczywiście zlocik,, mandaryna,, odwiedzi,

a tak niewiele brakowało że swój żywioł skończyła by na pobliskim złomie. Będę wrzucał systematycznie foto jak powstaje 205 z xs GTI 2.0 16v jeśli można tak to nazwać. Pozdrawiam wszystkich miłośników i fanów kultowego auta jakim jest 205 ,,bezkonkurencyjny w swojej klasie,, .

P.S.A górą