Czyszczenie silniczka krokowego
Czyszczenie silniczka krokowego
Jak w temacie chodzi mi o czyszczenie silniczka krokowego czy można coś popsuć przy tym czyszczeniu i jak się zabrać do tego
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
Re: Czyszczenie silniczka krokowego
jak rozmawialem z mechanikiem z ASO to mozna, jak to gowienko ktore sie wysuwa zatnie sie to wmontowanie z powrotem moze spowodowac ze komputer nie bedzie nim sterowal.
w ASO jak podpinaja do komputera to moga programem wymusic rozruszanie go itp itd, a takze ustawic komputer gdyby po grzebaniu cos sie zacielo - komputer jak dobrze zrozumialem zapisuje jego pozycje czy cos i niewlasciwa zabawa z tym moze wiecej zaszkodzic.
w ASO jak podpinaja do komputera to moga programem wymusic rozruszanie go itp itd, a takze ustawic komputer gdyby po grzebaniu cos sie zacielo - komputer jak dobrze zrozumialem zapisuje jego pozycje czy cos i niewlasciwa zabawa z tym moze wiecej zaszkodzic.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Pieraś pisze:komputer jak dobrze zrozumialem zapisuje jego pozycje czy cos i niewlasciwa zabawa z tym moze wiecej zaszkodzic.
To zle zrozumiales, bo jego pozycja jest odczytywana z czujnika polozenia przepustnicy.
- DRACUS6662
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: xr
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
- misha84
- Junior
- Posiadany PUG: peugeot 205 SR 1.1
- Numer Gadu-gadu: 7499780
Odłącz wtyczkę od potencjometru przepustnicy na odpalonym silniku. Powinien się maksymalnie schować.DRACUS6662 pisze: jak sprawdzic czy ten silniczek sie nie zacioł wlasnie????