Zlot w Krakowie
-
- Junior
- Posiadany PUG: :( ni mo :(
- Numer Gadu-gadu: 2667907
Re: Zlot w Krakowie
cos cyganisz bo ja nic nie dostalem:P
praiwe zapomnialem o zlocie:) 19 M1
praiwe zapomnialem o zlocie:) 19 M1
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Nie przejzalem wszystkich tylko pierwsze 22 podstrony!!! Jak chcesz to moge ci nawet napisac do kogo to wysyłalem Tak chyba do 20 osob to poszło
-
- Junior
yyy no nie chce:P
pewnie sie chwile spoznie , ale nie duzo
pewnie sie chwile spoznie , ale nie duzo
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
czekam na foteczki ze zlociku!!!!z miła checia jak by mi ktoś na meila podesłał!!!!pozdrawiam Oby wiecej takich spotkań
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Siedmiu wspaniałych (i jedna wspaniała) pojawiło się dziś na parkingu pod M1.
Zlot całkiem udany, frekwencja choć na pozór nieszczególna to jednak lepsza niż zakładały to szacunkowe przewidywania
Plusy spotkania to niewątpliwie integracja i nowe znajomości. Zintegrowałem się lepiej z Foxem którego znałem wcześniej, a pozostałych szanownych forumowiczów miałem okazję poznać osobiście.
Minusy to zagubiony kołpaczek od alufelgi ;( i mikroawaria w Rallye Gresa, która na szczęście okazała się niezbyt poważna.
Więcej grzechów nie pamiętam, ale wiem że na następnym zlocie musimy przekroczyć magiczną liczbę 10!!
Zlot całkiem udany, frekwencja choć na pozór nieszczególna to jednak lepsza niż zakładały to szacunkowe przewidywania
Plusy spotkania to niewątpliwie integracja i nowe znajomości. Zintegrowałem się lepiej z Foxem którego znałem wcześniej, a pozostałych szanownych forumowiczów miałem okazję poznać osobiście.
Minusy to zagubiony kołpaczek od alufelgi ;( i mikroawaria w Rallye Gresa, która na szczęście okazała się niezbyt poważna.
Więcej grzechów nie pamiętam, ale wiem że na następnym zlocie musimy przekroczyć magiczną liczbę 10!!
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
Oby było nas wiecej. Było ok i teraz czekam na fotki:) mam nadzieje ze nasza wspaniała fotografka nie zapomni ich dodac
-
- Junior
wspaniala fotografka doda jutro , obiecuje!!
mikroawaria na szczescie mikro a juz pikawa skoczyla kiedy pug zgasł nastepny zlot na rybitwach bo na tych plytach to sie wszystko rozlatuje:D
niestety wczesniej cos sie urwalo spadlo i nie przestaje sie tluc , eh znow pod auto trzeba wleźć
mikroawaria na szczescie mikro a juz pikawa skoczyla kiedy pug zgasł nastepny zlot na rybitwach bo na tych plytach to sie wszystko rozlatuje:D
niestety wczesniej cos sie urwalo spadlo i nie przestaje sie tluc , eh znow pod auto trzeba wleźć
-
- Junior
- Posiadany PUG: Peugeot 205 look
- Numer Gadu-gadu: 3105690
panowie szacunek!!! przepraszam ze mnie nie bylo ale to przez złe doswiadczenia z ubiegłego zlotu! widze ze wszystko sie udalo na 120% ja doszedłem do wniosku ze jak u mnie leje to lało bedzie tez w krakowie i pojechałem w druga strone! zachowałem sie jak gówniarz
- druan
- Maniak
kolega rafGentry stracił dekielek a ja straciłem lampe prawą przednia w nocy
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Mi się bardzo podobało, szkoda że wcześnie musiałem się zebrać do domu. Szkoda również niedokończonego pojedynku z Gresem. Za to potem śmignąłem to coś czerwonego 1.8 i jak wyjeżdżałem z lotniska to jedynka już w ogóle nie chciała wskoczyć...Miło było zobaczyć tyle pugów.Myślę że 10 jest realne jak najbardziej. Wystarczy że gad88 dokończy przeglądanie stron klubowych:) Wyjątkowo nie mam żadnych zdjęć. Aparat mi się zrypał...Poodpadały z niego niektóre przyciski...
- druan
- Maniak
Fox to jak teraz czeka cie wymiana sprzegiełka !!!pieknie złotałeś tą mazde 323 niemiała szans pozdrowienia i do zobaczenia nastepnym razem
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
Jak bede miec kiedys troche wolnego to przegladne wszytkie te podstrony i spisze nicki wszystkich uzytkownikow z krakowa i okolic a tym wielkim nieobecnym ktorego nie mogłem sobie przypomniec był gofer. Niech zaluje