Wyścigi równoległe...
- dominik19866
- Junior
- Posiadany PUG: RG cabrio + RG
- Numer Gadu-gadu: 6499027
Re: wyścigi równoległe...
do końca na 2 dopiero jak ich minąłem wrzuciłem 3 długo na odcince na tej 2 jak mnie zatrzymali było czuc ze kat sie przypalił waliło strasznie
-
- Junior
- Posiadany PUG: :( ni mo :(
- Numer Gadu-gadu: 2667907
para a do konca III kto by byl szybszy?
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Może nie do końca na temat. 4 osoby na pokładzie, CTi Munne jeszcze na ory silniku i 190km/h a do tego wszystkiego mucha zabita o moje czoło. SHOCK & FUN.
Car Valeting, Car Detailing.
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
ciesz sie że przy takiej prędkosci nie trafiłeś na coś większego bo by Ci oko podbiłoLord Devil pisze:Może nie do końca na temat. 4 osoby na pokładzie, CTi Munne jeszcze na ory silniku i 190km/h a do tego wszystkiego mucha zabita o moje czoło. SHOCK & FUN.
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
albo glowe urwalo
-
- Junior
dlatego rowerzysci zawsze w okularach jezdza:P
Ja sobie wczoraj civic'a poprzedniej generacji pyknalem.
Nie wiem jaka motorowania, ale obnizony na bardzo ladnych felach i efektownym wydechu, fakt ze troszke falstard zrobilem , za to pozniej wstrzymalem noge na 1 zeby gosc mial czas odrobic. Później już but i civic coraz bardziej z tyłu. Miałem dziwne wrazenie ze lepiej mu szedl na niskich obrotach niz wysokich, ale to moglo byc tylko wrazenie sprawdzone jedynie na II , w polowie III kolega zrezygnowal:)
Mily bo pozniej jak mnie mijał to kciuka uniósł
Ja sobie wczoraj civic'a poprzedniej generacji pyknalem.
Nie wiem jaka motorowania, ale obnizony na bardzo ladnych felach i efektownym wydechu, fakt ze troszke falstard zrobilem , za to pozniej wstrzymalem noge na 1 zeby gosc mial czas odrobic. Później już but i civic coraz bardziej z tyłu. Miałem dziwne wrazenie ze lepiej mu szedl na niskich obrotach niz wysokich, ale to moglo byc tylko wrazenie sprawdzone jedynie na II , w polowie III kolega zrezygnowal:)
Mily bo pozniej jak mnie mijał to kciuka uniósł
-
- Junior
- Posiadany PUG: Peugeot 205 look
- Numer Gadu-gadu: 3105690
civic'i maja to do siebie ze ze smakiem zrobione wygladaja na szybkie ale te z silnikami 1.4 wymiekaja nawet przy moim lwiątku
-
- Junior
to prawda
-
- Junior
Panowie i Panie Volvo V40 z 2.0 rocznik cos kolo 96-98 nie miało wiele do gadania:)
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Gofer a ten koles wiedzial ze sie z toba sciga ?
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
wczoraj miałem 5 czy 6 świateł koło północy z fiatem marea nie wiem jaki silnik (pewnie 1. ale leciałem za każdym razem do odcięcia i praktycznie łeb w łeb czasem w połowie jego auta, czyli jak na 1.4 nieźle
a zjadło mnie wczoraj suzuki swift Gti
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
To czym ty zes jechal? Solbusem?Sebek pisze:wczoraj miałem 5 czy 6 świateł koło północy z fiatem marea nie wiem jaki silnik (pewnie 1. ale leciałem za każdym razem do odcięcia i praktycznie łeb w łeb czasem w połowie jego auta, czyli jak na 1.4 nieźle
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
swoim 1.4 przecież nie Gti a ta marea to pewnie 1.8 albo może i 2.0 sam nie wiem przecież nie 1.0
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
-
- Junior
bylo to tak ze wyjechalismy z ulicy podporządkowanej i chciałem go wyprzedzic a on mnie nie chciał puscic jak wyprzedzanie sie skonczylo mialem kolo 140km/h potem pogonilem tak do 160 i odpuscilem szkoda mi sie puga zrobiło nie rozmawiałem z nim przed tym wszystkim ale wydaje mi sie ze gdyby jechał normalnie prodkosci byly by mniejsze! tak czy inaczej kopara chlopaczkowi spadłaPara pisze:Gofer a ten koles wiedzial ze sie z toba sciga ?
-
- Junior
ale woczraj bylo zajebiaszczo:D
stoje sobie w nocy na światlach , patrze w lusterko czy nic nie leci szybko- nie leci Wyjezdzaja dwa auta z bocznej drogi ale dośc wolno , kolejny rzut oka na lusterko a one juz cos kombinuja - prawy pas lewy prawy - oco chodzi przeciez pusto na drodze:D
Podjechaly blizej - ale klimat super - bo to dwa pugi 106 !! Jeden rallye ( czyli mlodszy kolega mojego!!) drugi rajdowka s16:D
Ulica rowniutka , 3 pasy , ale musielismy huku narobic!! Wszystkie 3 lwy na przelotach , do setki dośc równo , potem rajdówka odjechala , a dwa rallye łeb w łeb ( tamten mial pasażera , ale chudy jak i kierowca ).
Bylem zdziwiony ze 106 rallye tak idzie.
Na nastepnych swiatalch szyba w dol i propozycja spotkania na statoil
pozniej byl jescze jeden szybki start , ale II mi nie weszla dobrze ze nic nie zepsulem:D
Na stacji bardzo mila pogaducha , panowie rajdowke do rajdow przygotowuja, dlatego taka szybka, mimo ze tylko 1,6. Rallye tez okazal sie nie trzymac serii - swap na s16 130km zdlubane oczywiscie
fajnie milo , a najfajniejsze wrazenie jak 3 pugi rallye stoja na swiatlach:D
stoje sobie w nocy na światlach , patrze w lusterko czy nic nie leci szybko- nie leci Wyjezdzaja dwa auta z bocznej drogi ale dośc wolno , kolejny rzut oka na lusterko a one juz cos kombinuja - prawy pas lewy prawy - oco chodzi przeciez pusto na drodze:D
Podjechaly blizej - ale klimat super - bo to dwa pugi 106 !! Jeden rallye ( czyli mlodszy kolega mojego!!) drugi rajdowka s16:D
Ulica rowniutka , 3 pasy , ale musielismy huku narobic!! Wszystkie 3 lwy na przelotach , do setki dośc równo , potem rajdówka odjechala , a dwa rallye łeb w łeb ( tamten mial pasażera , ale chudy jak i kierowca ).
Bylem zdziwiony ze 106 rallye tak idzie.
Na nastepnych swiatalch szyba w dol i propozycja spotkania na statoil
pozniej byl jescze jeden szybki start , ale II mi nie weszla dobrze ze nic nie zepsulem:D
Na stacji bardzo mila pogaducha , panowie rajdowke do rajdow przygotowuja, dlatego taka szybka, mimo ze tylko 1,6. Rallye tez okazal sie nie trzymac serii - swap na s16 130km zdlubane oczywiscie
fajnie milo , a najfajniejsze wrazenie jak 3 pugi rallye stoja na swiatlach:D