sinenblok
sinenblok
Czy to normalne ze musze co miesiac wymieniac sinnenblok w wachaczu?i to ciagle ten sam!mam GTI 1,9 rozumiem ze ma przerostmocy nad wytrzymaloscia zawieszenia i zepolskie drogi nie sanajlepszeale raz w miesiacu to chyba przesada zeby sie rozwalal!?czy ktos jeszcze z was matakie problemy???
Re: sinenblok
1. Primo: "Silentblock" a nie cośtamDAIVER pisze:Czy to normalne ze musze co miesiac wymieniac sinnenblok w wachaczu?i to ciagle ten sam!mam GTI 1,9 rozumiem ze ma przerostmocy nad wytrzymaloscia zawieszenia i zepolskie drogi nie sanajlepszeale raz w miesiacu to chyba przesada zeby sie rozwalal!?czy ktos jeszcze z was matakie problemy???
![Wink :wink:](./images/smilies/wink.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
2. Secundo: gdzie kupujesz te silentblocki? Ja niestety przekonałem się że kupowanie nieoryginalnych części zawieszenia prowadzi do problemów - po prostu wszystkie elementy gumowe "podróbki" nie wytrzymują konfiguracji zawiasu w GTi.
3. Tertio: Kto Ci zakłada te silentbloki i jak? Być może już w momencie ich montażu są uszkadzane i później wiele im już nie potrzeba do szczęścia
![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
Poza tym możliwe że masz już zużyte gniazdo w wahaczu/mocowanie gniazda w ramie po silnikiem (nie muszę chyba dodawać, że lepiej żeby to było to pierwsze
![Wink :wink:](./images/smilies/wink.gif)
Pozdr
Piweł
Ex 205 GTi...