http://picasaweb.google.pl/ataliel/Pugi220508
A tu troszkę więcej fotek
wiem co mi sie tlucze - rura wydechowa stuka o taką poprzeczną rozpurke w okolicach kolektora. Jest tam taka guma wytlumiajaca ale wiele z niej nie zostalo- jakies pomysły czym to zastąpic?
Pozdrawiam
Ja podobnie jak Fox nie mogłem skorzystać z aparatu. w kluczowym momencie baterie odmówiły posłuszeństwa... szlag by je trafił...
a kołpaczki wszystkie pościągałem po wczorajszym bo licho nie śpi i znając życie toby mi wszystkie poodpadały.
Musiałem iść na żebry na forum 405. Może tam ktoś ma takie
Fotki super,musimy się zorganizowć większą paczką może jakiegoś grila,jak będzie ciepło,no i o wcześniejszej godz.,aby można więcej pogadać,ja się pisze na nastepne spotkanie 100%.Gofer wieże że na następnym spotkaniu będziesz obecny.
sorki że mnie nie było na zlocie, ale siła wyższa trzeba było iść do pracy. Niektórzy muszą pracować żeby inni mieli wolne, a pozatym dłuższy czas nie było mnie na forum. Na następnym zlocie postaram się być na 100%. Napewno zlocik się udał. Pozdro.
Ja dopiero w sierpniu będę mógł następny raz na zlocie się pojawić. Teraz padło mi sprzęgło i nie da się jeździć, a za 2-3tyg jadę do Norwegii na 90% i wrócę pewnie jakoś w sierpniu - może akurat jak Moralez będzie nas odwiedzał:)
Fox pisze:Ja dopiero w sierpniu będę mógł następny raz na zlocie się pojawić. Teraz padło mi sprzęgło i nie da się jeździć, a za 2-3tyg jadę do Norwegii na 90% i wrócę pewnie jakoś w sierpniu - może akurat jak Moralez będzie nas odwiedzał:)
Małe OT. Byliśmy na tym parkingu z Munne i Padre jak po T16 jechaliśmy do Kroakowa. Piękne miasto, mamy nadzieję, że uda nam się jeszcze w tym roku odwiedzić Królewski Gród.