Hmm, jednak wychodzi na to, ze Munne ma racje. Lubisz chlopcow. Nawet w bialych ciuszkach, nie masz u mnie szans.Banita pisze:Gdybys tak sie naswiedzal, to bys wiedzial, ze jesli ktos cos wyraza w rodowitym jezyku, to moze sie pomylic, ale w nabytym juz nie
Bogaty jezyk... To przyslowie funkcjonuje w wielu krajach i tak naprawde jak wypadku wiekszosci przyslow nie wiadomo skad sie wzielo, no ale mogles nie zalapac.
W sumie faktycznie -caly album o... niczym
http://gti.peugeot205.pl/gallery/munne
To w bialych ciuszkach najbardziej mi sie podoba
http://gti.peugeot205.pl/gallery/205CTI ... zfordy_021
Munne vs (po Stefie przyszla kolej na reszte niewiernych)
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Re: Munne vs Stef
Car Valeting, Car Detailing.
Wiem, wiem, zajety jestes -dostalbym po plecach diabelskim ogonemLord Devil pisze: nie masz u mnie szans.
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Kurcze biedny stef i moralez musza sie czuc zazdrosni skoro ich chlopaczek sie tak slini do naszych fotek.
Kazda morda pasuje do Forda!
Tia, pewnie tak, bo o taki ewenement jak wy, ciezko na tej planecie...
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
pff jakby bylo o co(kogo)munne pisze:Kurcze biedny stef i moralez musza sie czuc zazdrosni skoro ich chlopaczek sie tak slini do naszych fotek.
- xtrack
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 1.9 GTI
- Kontakt:
poczytałem i sam nie wiem co mam myslec....jedno jest pewne tutaj przysłowie "kto sie czubi ten sie lubi" wogóle nie pasuje......klub zespala fanow a nie dzieli.według mnie troszke niepowazne podejscie do sprawy,jak by nic wazniejszego na Swiecie nie było....straszna bieda .zamiast scigania sie, lepiej postawcie sobie ring (koledzy z klubu 205 ku.rwa jego mac).......................
Ostatnio zmieniony 02 cze pn, 2008 6:14 pm przez xtrack, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Xtrack, nie doluj sie to tylko jaja sa:)
Make love don't smoke!!!!!!!
Make love don't smoke!!!!!!!
Kazda morda pasuje do Forda!
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Marin205 pisze: No wiesz co to chyba oczywisce ze Ginekolog hahahahahahahah
Usunąłem ze względów estetycznych - śmieszno to może i było ale niesmaczne
Skoro Twój poziom estetyki odebrał to jako niesmaczne a nie jako wulgarne tak jak jest zapisane w regulaminie to post ten nie powinien być moderowany Od kiedy regulamin nie obowiązuje Moderatorów i mogą sobie wycinać co im się podoba. Ja sądzę że Munne jest profesjonalistą i się nie obraził o tą wypowiedź a do tego zdaje sobie sprawę że Vagina Vaginie nie równa i lekarz tej specjalności obsługuje każdy z opisanych przez mnie wypadków. Niemniej jednak to co jest chlebem powszednim dla Ginekologa jest czymś abstrakcyjnym dla moderatora. Bo lekarz ginekolog leczy z założenia przypadki chorobowe (pomijam wystawianie recept na antykoncepcje) a te to nie są pachnące Vaginy tylko niepachnące. No chyba że ktoś jest brutalem albo szyprem na XVIII wiecznym kutrze śledziowym i to lubi.
Generalnie mam szacunek i dla Stefa i dla całego Lublina. Nie obstawiam ale warto by było zobaczyć takie competition[/quote][/quote]
A od kiedy czerwony kolor czcionki jest dla forumowiczów ?
Poza tym nie jest to forum medyczno ginekologiczne, jak również temat nie jest o pracy ginekologów ...
Tak więc trzymaj się tematu..
Równie dobrze mogę to co napisałeś wyciąć za OT
CTI , TSA ... i ja
http://www.Orfister.peugeot205.pl
http://www.Orfister.peugeot205.pl
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
To sie nazbieralo tych postow przez weekend Jakies konkrety ? macie juz date ?
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
nasi przodkowie na mchu jadali
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
wiecie co koledzy.. ogarnijcie sie troche bo ja rozumiem, że sprzeczka ale nie jesteśmy prostakami żeby w taki sposób rozstrzygac sprawy na forum publicznym... aż głupio się to czyta...
niech jeden i drugi wypisze dni w czerwcu w które można się ustawić i będzie po sprawie.. prosze wyślijcie je do mnie na PW żeby nie było mataczenia i wtedy zobacze który termin Wam obu pasuje. Robimy race i po sprawie..
To jest jedyne rozsądne rozwiązanie tej sytuacji, sprawdzenie i wyjaśnienie jakiegokolwiek ale.. po prostu ten wyścig wiele pokaże..
czekam na te PW
pozdro
niech jeden i drugi wypisze dni w czerwcu w które można się ustawić i będzie po sprawie.. prosze wyślijcie je do mnie na PW żeby nie było mataczenia i wtedy zobacze który termin Wam obu pasuje. Robimy race i po sprawie..
To jest jedyne rozsądne rozwiązanie tej sytuacji, sprawdzenie i wyjaśnienie jakiegokolwiek ale.. po prostu ten wyścig wiele pokaże..
czekam na te PW
pozdro
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- kubas
- Maniak
- Posiadany PUG: rallye
- Numer Gadu-gadu: 0
z tego co ja wywnioskowalem to stef napisal ze po ktoryms tam pasuja mu wszystkie dni... tylko panowie z lublina zadnego terminu nie podali, bo przeciez zalozyli ten temat zeby sie posmiac
- martinop
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 107
Kto się nie odezwie oddaje koledze zwycięstwo
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Przede wszystkim napisałem kilkanaście postów wcześniej, że czekam na prv na date i ustawie ich, wiec jasność jest. Do tej pory ani Munne ani Stef nic nie napisal do mnie na prv w tej sprawie. Co prawda Stef napisał na forum, że po 8 czerwca powinno mu wszystko pasować i się dostosuje. Co do Munne wiem, że ma teraz sesję i w zasadzie brak wolnego czasu na cokolwiek. Tak czy inaczej sesja jak zwykle się skończy i wtedy na pewno poda termin, który skonsultuje ze Stefem.
Śmiać się i docinać sobie to jedno. Jednak wątek jest o wyścigu i mam zamiar doprowadzić do tego spotkania na drodze. Faktem jest, że policja przeglada rożne fora więc termin zostanie podany z dokładnością do dnia. Miejsce oczywiście nie. Po wyścigu zostana opublikowane wyniki. Zawsze może się oczywiście zdażyć, że ktoś zaspał start, że sprzęgło się ślizga, że trójka nie weszła itp. Jesteśmy tylko ludźmi i takie rzeczy się zdażają. Nie będzie to miało jednak wpływu na wynik. Bo race ma być Munne vs Stef co tyczy się ich aut jak i właścicieli. Jeżeli któryś będzie miał ochotę ustaiwć nowy wyścig nie widzę przeciwskazań.
Mam nadzieję, że podczas Spotu na Sportowo, który jak sądze dojdzie do skutku (niestety w chwili obecnej brak konkretnego terminu) będziemy mogli legalnie ustawić taką próbe w której będą mogli stanąć wszyscy chętni - o ile edzie zainteresowanie taką formą.
Śmiać się i docinać sobie to jedno. Jednak wątek jest o wyścigu i mam zamiar doprowadzić do tego spotkania na drodze. Faktem jest, że policja przeglada rożne fora więc termin zostanie podany z dokładnością do dnia. Miejsce oczywiście nie. Po wyścigu zostana opublikowane wyniki. Zawsze może się oczywiście zdażyć, że ktoś zaspał start, że sprzęgło się ślizga, że trójka nie weszła itp. Jesteśmy tylko ludźmi i takie rzeczy się zdażają. Nie będzie to miało jednak wpływu na wynik. Bo race ma być Munne vs Stef co tyczy się ich aut jak i właścicieli. Jeżeli któryś będzie miał ochotę ustaiwć nowy wyścig nie widzę przeciwskazań.
Mam nadzieję, że podczas Spotu na Sportowo, który jak sądze dojdzie do skutku (niestety w chwili obecnej brak konkretnego terminu) będziemy mogli legalnie ustawić taką próbe w której będą mogli stanąć wszyscy chętni - o ile edzie zainteresowanie taką formą.
Car Valeting, Car Detailing.
-
- Junior
- Posiadany PUG: :( ni mo :(
- Numer Gadu-gadu: 2667907
Sebek pisze:wiecie co koledzy.. ogarnijcie sie troche bo ja rozumiem, że sprzeczka ale nie jesteśmy prostakami żeby w taki sposób rozstrzygac sprawy na forum publicznym... aż głupio się to czyta...
czekam na te PW
pozdro
spoko przeciez oni tego na serio nie pisza:) ... mam nadzieje.
Lublin daleko , nie dojade