Warszawskie pogaduchy :)
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
Re: W A R S Z A W A 2007
Było elegancko, okazja dotąd niespotykana. Młodym życzymy jak najszczęśliwszej wspólnej przyszłości
Jak się okazało orszak weselny na dużo może sobie pozwolić, dzięki wszystkim za współudział.
PS: Janek bez tłumika brzmiał głośno i donośnie, z powrotem prowadził przez miasto i nie sposób było się zgubić
Jak się okazało orszak weselny na dużo może sobie pozwolić, dzięki wszystkim za współudział.
PS: Janek bez tłumika brzmiał głośno i donośnie, z powrotem prowadził przez miasto i nie sposób było się zgubić
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Młodej parze gratuluję i życzę szczęścia.
Okazja rzadko spotykana i jak rzadko dobrze poszła organizacja.
Okazja rzadko spotykana i jak rzadko dobrze poszła organizacja.
Musiałeś mi wsi narobić?? Jazda bez tłumika to niezła zabawa. Będę się teraz woził po mieście.dzikson pisze: PS: Janek bez tłumika brzmiał głośno i donośnie, z powrotem prowadził przez miasto i nie sposób było się zgubić
- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
Ja ,mam nadzieje ze to co zrobilismy i zostało uwiecznione beda wspominać z usmiechem na ustach na emeryturze i smiac sie ze pgt 205 jeszcze jezdziły Życze im szczęscia , Pozdrawiam Wszystkich , P.S. pomyslcie o zlocie 2-dniowym , bo piwko i jakies ognisko moze byc ciekawą sprawa
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
Dużo Szczęścia na nowej drodze życia życzę ja FLOREK
A co do orszaku to faktycznie można sobie wtedy pozwolić na zaskakująco DUŻO ( jazda tyłem wałem miedzeszyńskim rządzi )
a na jakiś wyjazd ja sie pisze i piwko przy ognisku ale dopiero za jakieś 2 tygodnie nie wcześniej
No i oczywiście czekamy na film jak orszak wyszedł
A co do orszaku to faktycznie można sobie wtedy pozwolić na zaskakująco DUŻO ( jazda tyłem wałem miedzeszyńskim rządzi )
a na jakiś wyjazd ja sie pisze i piwko przy ognisku ale dopiero za jakieś 2 tygodnie nie wcześniej
No i oczywiście czekamy na film jak orszak wyszedł
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 CTi
- Numer Gadu-gadu: 2422735
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !
i niezawodnego PUGA - jak na ślubnym wideo, hehehe
i niezawodnego PUGA - jak na ślubnym wideo, hehehe
Zdjęcia CTI: http://jarmarek.205.pl
Bardzo bardzo ale to baaaaardzo wam dziekujemy.
Byliście wspaniali.
Macie u nas ( jak tylko się ogarniemy po weselu) grilla nie do przejedzenia w ramach podziękowania za szaleńczą jazdę.
Jak ktoś zainteresowany fotami to podajcie maila za 2 tygodnie już będziemy mieć profesjonalne. Film będzie tez za jakieś 2 tygodnie.
Jeszcze raz wieeeelkie dzieki
P.S. Kto następny??
Cejot - LEW pięknie ryknął
Byliście wspaniali.
Macie u nas ( jak tylko się ogarniemy po weselu) grilla nie do przejedzenia w ramach podziękowania za szaleńczą jazdę.
Jak ktoś zainteresowany fotami to podajcie maila za 2 tygodnie już będziemy mieć profesjonalne. Film będzie tez za jakieś 2 tygodnie.
Jeszcze raz wieeeelkie dzieki
P.S. Kto następny??
Cejot - LEW pięknie ryknął
Ostatnio zmieniony 17 cze wt, 2008 9:45 am przez ciechom, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Fajnie, że się Wam podobało Szkoda, że nie było nas więcej, ale i tak było nieźle Jestem gotowy na następnego śmiałka
Dołączam najlepsze życzenia! Ten na wideo nie wyszły najlepiej
PS. Mail na PW.
Dołączam najlepsze życzenia! Ten na wideo nie wyszły najlepiej
PS. Mail na PW.
- cejot
- Forum Admin
Dziękujemy. Przyjemnością było wspierać was w takiej chwili.ciechom pisze: Byliście wspaniali.
To prawda... ale jazda bez tłumika to sport ekstremalny.ciechom pisze: Cejot - LEW pięknie ryknął
Na razie zastosowałem półśrodek - skręciłem rurę i tłumik obejmą do rur hydraulicznych.
Efekt: nadal jest pomruk, ale nie ma już takiego hałasu, który sprawiał, że nie było słychać własnych myśli.
- cejot
- Forum Admin
Bez tłumika jakoś bez rewelacji... może nie odczułem różnicy z powodu hałasu. Nie wiem.ciechom pisze:... a jak osiągi pewnie idzie jak szalony
Mam natomiast wrażenie, że taki przepuszczający układ z nieszczelnością przy tłumiku trochę poprawił osiągi.
Żeby to sprawdzić to musiałbym tak trochę pojeździć, ale na dłuższą metę taki hałas jest męczący.
Dlatego w najbliższym czasie mam zamiar nawiedzić tłumikarza...
- Agnieszka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Forever
- Kontakt:
Ciechom - myślę, że mogę powiedzieć w imieniu wszystkich przybyłych, że to dla nas też była przyjemność uczestniczenie w waszym ślubie
Jeszcze raz życzę Wam długiego szczęśliwego i spokojnego wspólnego życia !
Jeszcze raz życzę Wam długiego szczęśliwego i spokojnego wspólnego życia !
A my Życzymy Wam Wszystkim ... Tyle Samo Szczęścia i Tak Miłych Doznań - ogromne, wspaniałe emocje i radość z tego że inni cieszą się z nami
Piękne
PS. 205 łączą ludzi
Piękne
PS. 205 łączą ludzi
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
przepraszam że nie dałem rady
Życzę Wam z całego serca wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia a to jest najważniejsze!!
Co do ekipy to zapraszam na dzisiejszego sprinta, jakby co to mnie szukać tel mam dzisiaj włączony 515-920-501
pozdro
Życzę Wam z całego serca wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia a to jest najważniejsze!!
Co do ekipy to zapraszam na dzisiejszego sprinta, jakby co to mnie szukać tel mam dzisiaj włączony 515-920-501
pozdro
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl