schemat lub opis
schemat lub opis
Witam posiadam puga 205 1.1 od niedawna i przeszukalem forum ale nieznalazlem moze mi doradzicie gdzie i doczego zamocowane sa węzyki od uszczelki szyberdacu panoramicznego ponieważ niemam uszczelki i węzyk koloru czarnego wchodzi w slupek od pasazera i jest dlugosci ok 20 cm i koniec, jest zerwany niewiem gdzie szukac drugiej koncowki tego wezyka. Poszukuje uszczelki i przed zakupem chcialbym juz miec sprawdzone polonczenie i ewentualnie naprawione dodam ze dmuchajac w wezyk jak zwolnie zapadke dachu to powietrze idzie jak zamkne to stop wiec uzadzenie pod oswietleniem dziala tylko ten wezyk gdzie go przypiac??????
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
Re: schemat lub opis
idzie do podszybia pod kratke, powinien tam byc zbiornik podniscisnienia, a dalej po grodzi powinien isc do serwa
Witam jak sie okazało mam brak zbiorniczka weżykow ktore ida do serwa,wiec moje pytanie w ktorym miejscu mniej wiecej jest podlonczony ten wezyk w serwie bo za diabła niewidze tam zadnego zloncza, no i zostaje zakop owych czesci czy to moze byc droga zabawa, i gdzie moge szukac,sklep czy jakis shrot,co do shrotu mam niemile wspomnienie za spojlerek chcieli 100 zl a w sklepie za nowy i w moim koloze 58zl.
moralez dzięki za szybką odpowiedz
moralez dzięki za szybką odpowiedz
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
popytaj w dziale kupie(moze stef bedzie mial), do serwa podlacza sie przez trojnik na wezu idacym do silnika
Witam sprawa z szyberkiem rozwiązana dzieki koledze z forum "arkol" odsprzedal mi komplet uszczelek i potrzebnych elementow do naprawy
.A teraz inne pytanie czy takie fajne fotele montowane w gti {te kubelkowe} podejda do mojego 5 dzwiowego czy musze wymieniać cale ,razem z szynami lub czy da sie jakos zdemontowac same fotele tylko z plozam slizgowymi moje sa troche wykrzywione i niewygodnie sie jedzie.
.A teraz inne pytanie czy takie fajne fotele montowane w gti {te kubelkowe} podejda do mojego 5 dzwiowego czy musze wymieniać cale ,razem z szynami lub czy da sie jakos zdemontowac same fotele tylko z plozam slizgowymi moje sa troche wykrzywione i niewygodnie sie jedzie.
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
a uzywales opcji szukaj ?
bylo poruszane to pare razy
bylo poruszane to pare razy