Wpadło mi cos jeszcze ciekawego do głowy, jak juz ktos rozpracuje to w corelu ta ja pojade do zakładu co robia reklamy i spytam czy by czegas takiego nie wykonali na na jakims ładnym papierku kolorawym np: srebrnym .
Wiem ze oni maja pozadne drukarki do tego, a arkusz takiego papieru to na 100%koszt 10zł i jes tego chyba 100X100cm (z arkusza by troche wyszlo )
gdyby to były jakies smieszne pieniadze to mozna pomyslec nad jakas pozadna naklejka a nie na zwykłym papierze na ale jak by co to na papierku tez bedzie ok !!
cheatoss pisze:hmm... para... podeslalem ci jakos 2 moze 3 razy tyle.. nie zamieszczales wszystkiego czy po prostu nie doszlo all? powinno byc 5 maili...
sory doszło ale dopiero teraz a cały dzien mnie nie było w domu i niemogłem sprawdzic.. zaraz umieszcze
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
chciałem się pochwalić że zrobiłem sobie białe zegary,nikt nie miał takich(220,6000),więc zrobiłem sam.zaprojektowałem w autocadzie, ado tego zrobiłem niebieskie podświetlenie,wyszło troche jak efekt indiglo,a całość kosztowała 6 zł
ok,porobie fotki.podświetlenie zrobiłem z laski silikonowej do klejenia na gorąco,włożyłem pod kątem dwie diody przezroczyste świecące na niebiesko,a laske wkleiłem pod plastikiem gdzie seryjnie są trzy żarówki