Wydaje mie sie ze jak bysmy pojechali do warsztatu to oni nam przetocza tarcze a co za tym idzie tarcze beda ciensze i wolniej beda oddawac cieplo. beda sie szybciej grzaly. Tak mi sie wydaje
Akurat to jest glownie kwestia powierzchi bocznej, ale za ta kase to juz chyba lepiej dolozyc pare zlotych i kupic nowe tarcze. Ja bym tak zrobil, bo przetaczanie na dluzsza mete wydaje mi sie srednim pomyslem??. Chociaz z drugiej strony moj ojciec w Nissanie (ble) przetaczal ze 3 razy i nie bylo zadnych problemow. Sam nie wiem.
Co do tego masz racje lepiej troche dolozyc i kupic nowe. tylko ze te moje maja moze z 4 miechy i nowych raczej nie kupie. ale moze da sie gdzies taniej przetoczyc.
ale tu kolega pytal o odglosy w jego samochodzie wiec napisze mu ze zawieszenie to slaby punkt francuzow sa tak delikatne jak sami francuzi wiec podobnie jak u Ciebie moj na dziurach troche halasuje ale to caly jego urok
205 1.9 D - kupa dymu i smrodu ale pedzi do przodu ;P
p.s. nie drażnij lwa http://www.przemo.205.pl
Mi od 140km/h drży kierka, niby zbieznosc jest dobra, opony mam prawie nowe. A przy hamowaniu też mi drżał, ponoć opony niewyważone... ale chyba wasza teoria z klockami wydaje sie bardziej prawdopodobna. Niestety mam coraz wieksze luzy na kierownicy, czy ktos wie ile kosztowalaby naprawa? Na przegladzie dałem kawke, ale troche mnie to niepokoi.
zalezy gdzie masz tal luz i czy masz wspome.ja nie mam wspomagania i musialem wymienic dwa krzyzaki. Okolo 150 zl + robocizna, chyba ze sobie sam wymienisz ale to nie jest takie proste.
Misiek pisze:Heheh nowe ?? nowe to spory wydatek ja mam też nowe lukas i też mi drga kiera na Lechu w niedziele się przejedziesz moim i zobaczymy
Jak chcecie to za 100 zl + koszty wysyłki moge Wam załatwić nówexy tarcze Delphi tylko dajcie znac do czwartku. Potrzebny jest rocznik i model pojazdu. Nie wiem czy do GTI tez beda w tej cenie ale te tarcze sa do mojego 1,4 XS
205XS (leżaczek) - hamulce już zrobione - teraz gaźniki a potem... kto wie co wyjdzie potem