no ja mysle ze fajnie bylo by w ta sobote badz niedziele . jak nie to za tydzien tak samo weekend mi pasuje. postarajcie sie zorganizowac czas i ustalic termin bo trzeba bedzie moja bestie umyc i wypucowac dokladnie xD:P
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety dla szybkich kierowców!
napewno ten tydzień odpada bo nikt sie niezbierze nikt o niczym niewie mało kto tu zagląda !!!Postaram sie tym zająć w nastepnym tygodniu powysyłam Wiadomości do Klubowiczów z Krakowa i okolic!!!
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
no wlasnie mozna ja wykorzystac ja juz mowilem ze jestem za. wiec trzeba przedzwonic do wszystkich i powiedziec ze sie zbierammy tu i tu o tej i o tej godzinie
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety dla szybkich kierowców!
ten tydzień odpada napewno!!!!!!!!w 3 auta nawet sie nie opłaca jak masz do wszystkich numery to dzwoń bo ja niestety nie posiadam w nastepnym tygodniu zaczne wysyłać wiadomości na Pw ewentualnie na gg do wszystkich z okolic krk zobaczymy ile osób odpowie kto bedzie chętny
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Zgłaszam gotowość jakby co. W sobotę jadę do Chorzowa na Polska Czechy, co prawda, ale gdyby w grę wchodziło wczesne popołudnie to z chęcią się zjawię.
Proponuje termin 18 lub 19 października godziny popołudniowe chętnych lub przeciwnych tej dacie prosze o wypowiedzenie sie !!!!ewentualnie kto by był:::
LISTA:::::