Prosze pomóżcie dziś dopiero kupiłem 205 tkę!!!
Prosze pomóżcie dziś dopiero kupiłem 205 tkę!!!
Czesc Wszystkim
Mam kilka pytań do was Wszystkich może mi pomożecie
Po pierwsze potrzebuje pilnie jakiejś książki jak naprawiać Peugeot205 w wersji elektronicznej.
2. kupiłem dziś taki wóz i nie wiem jaki to model, silnik 1.1 benzyna, 1991r., na tablicy rozdzielczej nie ma nawet obrotomierza i temperatury cieczy chłodzącej, skrzynia 5 biegowa może mi ktoż pomoże to ustalić,
3. Puka mi coś z tyłu dosyc głośono jak najedę na dziurę, amorki są nowe oba to co to jest?
4. który to jest przegub bo coż tryka jak skręcam w lewo?
5. wyskakują mi biegi 3 i 5, sprzęgło bierze strasznie wysoko i gwałtownie czy wystarczy tylko regulacja.
6. nIe wiem jak łączyć siwatła długie, bo przy wyłączonym silniku tyko mrugają jak naciskam wajchę do siebie, a przy wyłączonym w ogóle nie działają poprostu ich BRAK.
Bardzo Was proszę o pomoc, dajcie mi odpowiedź na te nurtujące mnie pytania.
Ale się rozpisałem;)
Pomocy
POZDRAWIAM :lol:
Mam kilka pytań do was Wszystkich może mi pomożecie
Po pierwsze potrzebuje pilnie jakiejś książki jak naprawiać Peugeot205 w wersji elektronicznej.
2. kupiłem dziś taki wóz i nie wiem jaki to model, silnik 1.1 benzyna, 1991r., na tablicy rozdzielczej nie ma nawet obrotomierza i temperatury cieczy chłodzącej, skrzynia 5 biegowa może mi ktoż pomoże to ustalić,
3. Puka mi coś z tyłu dosyc głośono jak najedę na dziurę, amorki są nowe oba to co to jest?
4. który to jest przegub bo coż tryka jak skręcam w lewo?
5. wyskakują mi biegi 3 i 5, sprzęgło bierze strasznie wysoko i gwałtownie czy wystarczy tylko regulacja.
6. nIe wiem jak łączyć siwatła długie, bo przy wyłączonym silniku tyko mrugają jak naciskam wajchę do siebie, a przy wyłączonym w ogóle nie działają poprostu ich BRAK.
Bardzo Was proszę o pomoc, dajcie mi odpowiedź na te nurtujące mnie pytania.
Ale się rozpisałem;)
Pomocy
POZDRAWIAM :lol:
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
przede wszystkim witam pana ze szczecina =]
1. ksiazka taka jest na tym forum, przejzyj sobie... seria "sam naprawiam" zeskanowana do pdf
2. 1.1 benzyna 91 rok to na pewno silnik na monowtrysku, 60KM... fajny silniczek, siostra ma 1.1 91rok, brak obrotomierza, tylko napis peugeot =] ja w tym miejscu u siebie mam chociaz zegarek =]
3. nie wiem, lozyska? =]
4. :>
5. docisk? a biegi wchodza bez problemu czy z oporem?
6. dlugie przy wylaczonych swiatlach mijania po pociagnieciu wajchy do siebie tylko migaja... musisz miec wlaczone swiatla mijania i wtedy ciagniesz wajche do siebie i sie swieca na stale =] pomijam kwestie wlaczonego/wylaczonego silnika =]
pozdrawiam
1. ksiazka taka jest na tym forum, przejzyj sobie... seria "sam naprawiam" zeskanowana do pdf
2. 1.1 benzyna 91 rok to na pewno silnik na monowtrysku, 60KM... fajny silniczek, siostra ma 1.1 91rok, brak obrotomierza, tylko napis peugeot =] ja w tym miejscu u siebie mam chociaz zegarek =]
3. nie wiem, lozyska? =]
4. :>
5. docisk? a biegi wchodza bez problemu czy z oporem?
6. dlugie przy wylaczonych swiatlach mijania po pociagnieciu wajchy do siebie tylko migaja... musisz miec wlaczone swiatla mijania i wtedy ciagniesz wajche do siebie i sie swieca na stale =] pomijam kwestie wlaczonego/wylaczonego silnika =]
pozdrawiam
![Obrazek](http://img214.imageshack.us/img214/2458/1ii5.jpg)
![Obrazek](http://img207.imageshack.us/img207/4877/3bh7.jpg)
![Obrazek](http://img207.imageshack.us/img207/8333/2bs8.jpg)
sprzedany
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
w którym miejscu w mierzynie?cheatoss pisze:sprobuj w takim razie popuscic troche linke... mam nadzieje ze sprzeglo nie jest do wymiany...
mozliwe ze do wymiany cala manetka... wpadnij do mierzyna na szrot... maja 2o5 z tego rocznika i chyba ten sam silnik nawet, to moze cos jeszcze sobie wybierzesz =]
w którym miejscu popuszczać linkę w kabinie czy przy skrzyni?
- waldemarek_b
- Junior
- waldemarek_b
- Junior