Czytając wszystkie Wasze wpisy, to się lekko przeraziłam

Czarek, jak zwykle trafiłeś idealnie.Dervozavilus pisze:kurcze... to trzeba napisać REGULAMIN PRZEJAZDÓW SPOTOWYCH
z tego co widzę większość zamieszania spowodowała moja osoba i wg mnie nasze przejazdy nie są, aż tak niezorganizowane i niebezpieczneprecyzyjna pisze:Brawo, jak ustalicie jakąś konkretną organizację na spotach, to ja się chętnie pokażę ...
Czytając wszystkie Wasze wpisy, to się lekko przeraziłam, nie chciałabyn, żeby ktoś mi uszkodził moją muszelkę, nawet jakby miała to zrobić druga 205-tka. Muszla jest dla mnie bezcenna
!!
dokładnie, nie ma się co bać. To tylko Cejotowi nie szkoda auta na taranowanie Suzuki Wagonówflorek2b pisze:myślę że możesz spokojnie przyjechać na któryś spot i Ty i twoja muszelka będziecie bezpieczne![]()
![]()
a poza tym myślę że dla większości z nas nasze cacuszka są bezcenne
Tyle, że to była bardzo spokojna jazda. Jakbym jechał wtedy dynamicznie to by nie było tej kolizji.Dervozavilus pisze:dokładnie, nie ma się co bać. To tylko Cejotowi nie szkoda auta na taranowanie Suzuki Wagonów
6. Rudi - Ja wczoraj wyrazilam tylko swoje zdanie na temat stylu i sposobu wypowiedzi pisemnej jednego z forumowiczów. Nikogo tym nie oceniłam, ani - w moim przekonaniu - nie uraziłam.cejot pisze:Myślę, że dobrym pomysłem na spot było by umówienie się gdzieś, pojechanie do myjni i potem na robienie zdjęć