Roland_KrK pisze:Czytając tak te wasze przygotowania to sam chętnie bym się wybrał, tylko bez planowanego "remontu" jednostki napędowej raczej bym was nie dogonił...
To nie wyscig drogi Rolandzie
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Nie o konie chodzi....
Mam przyjaciela z Białegostoku, swoja drogą były klubowicz 205-kowy, nik Vivaldi, Juniorem objeździł kilka razy cale Bałkany, tak więc nie ma się co stresować,
a według mnie ważne są tylko chęci
nawet jak na studenta fundusze nie są takie straszne
Pozdrower! ;]
/jedyna - czerwona Indiana
No prosze tu mamy podobna klubowa wyprawe, powinnismy zaciagnac kilku porad.
co prawda jesli trzeba bedzie pod te gory sie wspinac to kilka koni sie napewno przyda pod maska slabszym autkom bym radzil samotna podroz a nie w 4 eh
Roland_KrK pisze:Czytając tak te wasze przygotowania to sam chętnie bym się wybrał, tylko bez planowanego "remontu" jednostki napędowej raczej bym was nie dogonił...
Jak będziemy jechać razem to Cię na pewno nie zostawię. Sam nie mam zamiaru rajdować, bo trasa długa a na paliwo budżet nie jest nieograniczony. No i dobrze by było jednak objechać trasę bezawaryjnie i bezpiecznie, tak że o nic się nie martw tylko spokojnie przygotowuj się do wyjazdu:)
Zakładamy podróżować z prędkością oscylującą w granicach 100km/h, nie wybieramy sie na wyścig, tylko w podróz, nie wiem jak Wam, ale nam jazda sprawia przyjemność i jest czymś więcej niż tylko dotarciem do celu, więc have fun & enjoy.
1. Lord
2. Padre
3. Munne
4. Fox
5. Kamkiler ?
6. Meteor ?
7. Haku
8. Orfister
9. Zywik
10. Michal GTI
11. Jarmarek
12. florek2b ? (na 80%)
13. Sebek
14. Lady Angel