Renowacja foteli

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
niuszka

Renowacja foteli

Post autor: niuszka »

Mam takie zapytanko, może ktoś z was się orientuje gdzie można dobrze i w miare mozliwości nie drogo doprowadzić przecierające się fotele do stanu uzyteczności publicznej :?: :?: Najleiej gdzieś kole wawy...Z góry wielkie dzięki za info :P
Awatar użytkownika
NMike
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: NMike »

U najbliższej krawcowej/krawca...
Peugeot 205 1,6 GTi :-)
Awatar użytkownika
205_Winner
Junior
Kontakt:

Post autor: 205_Winner »

Myśle że każdy dobry tapicer Ci to zrobi
.:: Winner czyli Zwycięzca ::.

Mój Peugeot 205 Winner
Mój Citroen Saxo
BRZYDAK

Post autor: BRZYDAK »

Kumpel kupil skaj i dał do obicia tapicerowi efekt zajebisty , materiał go wyniusł 60 zł a tapicer wzioł 70 zł od fotela
Postaram sie zalatwic fotki
Awatar użytkownika
misiek22
Junior

Re: Renowacja foteli

Post autor: misiek22 »

niuszka pisze:Mam takie zapytanko, może ktoś z was się orientuje gdzie można dobrze i w miare mozliwości nie drogo doprowadzić przecierające się fotele do stanu uzyteczności publicznej :?: :?: Najleiej gdzieś kole wawy...Z góry wielkie dzięki za info :P
Hej niuszka, to zależy jak masz poprzecierane foteliki, bo jak są dziury to pewnie będzie potrzebny materiał i tu już cena zależy od tego jaki :?: jeśli skóra to oczywiście drożej a myślę, że warto zainwestować w skórę a nie skaj :wink:
natomiast jeśli są tylko wygniecione na bokach to wystarczy wypełnić w środku fotela jest to koszt ok 100 zl u tapicera, zapytam brata, który korzysta z usług znajomego, może uda się coś taniej :lol: Napisz tylko co to za przetarcie :?:
pozdrawiam
BRZYDAK

Misiek 22 , a powiedz ile kosztuje skóra ?????? koszt napewno nieziemski z tego co sie orientuje to obicie skóra foteli i kanapy kosztuje ok 2000tys
no ale jak ktos ma kase to czemu nie !! :lol:
Awatar użytkownika
misiek22
Junior

BRZYDAK pisze:Misiek 22 , a powiedz ile kosztuje skóra ?????? koszt napewno nieziemski z tego co sie orientuje to obicie skóra foteli i kanapy kosztuje ok 2000tys
no ale jak ktos ma kase to czemu nie !! :lol:
BRZYDAK nie wiem ile kosztuje skóra :roll: na pewno nie jest tania ale jak masz fotele ze środkiem z materiału a boki ze skóry to może niebyłby tak wysoki koszt,
poza tym tak jak napisałem zależy co to za przetarcia bo może wystarczy wypełnić boczki fotela gąbką tapicerską w celu zabezpieczenia przed zrobieniem się dziur... :wink:
BRZYDAK

Chyba sie nie dogadalismy , ja mysle o obiciu całego fotela wyglada lepiej niz same boki
Awatar użytkownika
misiek22
Junior

BRZYDAK pisze:Chyba sie nie dogadalismy , ja mysle o obiciu całego fotela wyglada lepiej niz same boki
ja mam w swoim GTI boki ze skóry a środek czarny materiał przeplatany czerwoną nicią wszystko oryginał :wink: i to bardzo mi się podoba poza tym wydaje mi się bardziej praktyczniejsze, ale to rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje :lol:
ps. mogę zapytać ile może kosztować obszycie całego fotela tak dla zaspokojenia ciekawości :)
niuszka

znaczy sie ja mam anaturalnie wytarte tam gdzie wiekszość z nas czyli boki, środeczek elegancki czarny z czerwonymi nitkami :evil: :evil: czekam na sczegóły kogo i gdzie polecacie
Awatar użytkownika
misiek22
Junior

niuszka pisze:znaczy sie ja mam anaturalnie wytarte tam gdzie wiekszość z nas czyli boki, środeczek elegancki czarny z czerwonymi nitkami :evil: :evil: czekam na sczegóły kogo i gdzie polecacie
ale dziury masz :?: bo jeśli nie to pewnie wystarczy wypełnić tak jak pisałem wcześniej, acha koleś prowadzi zakład na ul.Witolińskiej tj koło Grochowskiej
zorientuję się w cenie, wstępnie mogę powiedzieć, że tapicer zajmuje się praktycznie tapicerstwem samochodowym, obszyje wszystko, siedzenia kierę itp itd :wink:
niuszka

a drogi jest bo to rzut berecikiem ode mnie, zresztą wiesz dobrze :lol: :lol:
a materiał jest przetarty na wylot, ale pod spodem raczej wsio gra...
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

JAVA CAR DESIGN

87-615 Łochocin 6
tel. 0606300900
http://www.javacardesign.com
Skórzane tapicerki i podgrzewane fotele do wszystkich