Renowacja foteli
Renowacja foteli
Mam takie zapytanko, może ktoś z was się orientuje gdzie można dobrze i w miare mozliwości nie drogo doprowadzić przecierające się fotele do stanu uzyteczności publicznej Najleiej gdzieś kole wawy...Z góry wielkie dzięki za info
- 205_Winner
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
- misiek22
- Junior
Re: Renowacja foteli
Hej niuszka, to zależy jak masz poprzecierane foteliki, bo jak są dziury to pewnie będzie potrzebny materiał i tu już cena zależy od tego jaki jeśli skóra to oczywiście drożej a myślę, że warto zainwestować w skórę a nie skajniuszka pisze:Mam takie zapytanko, może ktoś z was się orientuje gdzie można dobrze i w miare mozliwości nie drogo doprowadzić przecierające się fotele do stanu uzyteczności publicznej Najleiej gdzieś kole wawy...Z góry wielkie dzięki za info
natomiast jeśli są tylko wygniecione na bokach to wystarczy wypełnić w środku fotela jest to koszt ok 100 zl u tapicera, zapytam brata, który korzysta z usług znajomego, może uda się coś taniej Napisz tylko co to za przetarcie
pozdrawiam
- misiek22
- Junior
BRZYDAK nie wiem ile kosztuje skóra na pewno nie jest tania ale jak masz fotele ze środkiem z materiału a boki ze skóry to może niebyłby tak wysoki koszt,BRZYDAK pisze:Misiek 22 , a powiedz ile kosztuje skóra ?????? koszt napewno nieziemski z tego co sie orientuje to obicie skóra foteli i kanapy kosztuje ok 2000tys
no ale jak ktos ma kase to czemu nie !!
poza tym tak jak napisałem zależy co to za przetarcia bo może wystarczy wypełnić boczki fotela gąbką tapicerską w celu zabezpieczenia przed zrobieniem się dziur...
- misiek22
- Junior
ja mam w swoim GTI boki ze skóry a środek czarny materiał przeplatany czerwoną nicią wszystko oryginał i to bardzo mi się podoba poza tym wydaje mi się bardziej praktyczniejsze, ale to rzecz gustu a o gustach się nie dyskutujeBRZYDAK pisze:Chyba sie nie dogadalismy , ja mysle o obiciu całego fotela wyglada lepiej niz same boki
ps. mogę zapytać ile może kosztować obszycie całego fotela tak dla zaspokojenia ciekawości
- misiek22
- Junior
ale dziury masz bo jeśli nie to pewnie wystarczy wypełnić tak jak pisałem wcześniej, acha koleś prowadzi zakład na ul.Witolińskiej tj koło Grochowskiejniuszka pisze:znaczy sie ja mam anaturalnie wytarte tam gdzie wiekszość z nas czyli boki, środeczek elegancki czarny z czerwonymi nitkami czekam na sczegóły kogo i gdzie polecacie
zorientuję się w cenie, wstępnie mogę powiedzieć, że tapicer zajmuje się praktycznie tapicerstwem samochodowym, obszyje wszystko, siedzenia kierę itp itd
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
JAVA CAR DESIGN
87-615 Łochocin 6
tel. 0606300900
http://www.javacardesign.com
Skórzane tapicerki i podgrzewane fotele do wszystkich
modeli samochodów.
87-615 Łochocin 6