Warszawskie pogaduchy :)

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
ciechom

Re: W A R S Z A W A 2007-2008-2009

Post autor: ciechom »

W grupie siła :D

THNX Para
Jarmarek
Maniak
Posiadany PUG: 205 CTi
Numer Gadu-gadu: 2422735

Post autor: Jarmarek »

A moim zdaniem to błąd.

Wytłumaczcie mi czego się boicie?

Nowy temat to szansa na nowych klubowiczów - kto z Was wchodząc na nowe forum odzywa się w tematach które mają 20000 odpowiedzi?
Zakładam że nikt - tak też dzieje się w tym wypadku...

Przecież temat archiwalny nie zniknie :roll: :roll: :roll:

Para - źle że uległeś, ale fakt mogłeś poinformować - nie było by protestów przynajmniej albo były by mniejsze
Awatar użytkownika
Zuza
Junior
Posiadany PUG: 205 XS i 205 GTI
Numer Gadu-gadu: 4656949

Post autor: Zuza »

Drogi Marku :)
Uważam , że jednak parę NOWYCH osób się dołączyło ...
Marek - mocno owocowy
Hubert - Rudi
Darek - Daro ( ok Twoja zasługa :P )
Ostatnio zmieniony 06 sty wt, 2009 3:44 pm przez Zuza, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
cejot
Forum Admin
Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...

Post autor: cejot »

Już przecież dyskutowaliśmy. Jak ktoś będzie chciał to się dołączy - tutaj słuszne przykłady Zuzy. :)
Poza tym zamiast zamykać stary temat lepiej zapraszać na spoty świeżo zarejestrowanych forumowiczów z Warszawy. Wtedy dopiero poczują otwartość grupy na nowych ludzi.
Jedź na biegu, żyj na luzie... :)

-----
205 '91 Automatic | 205 '92 El Charro | 205 '94 La Moisissure
Awatar użytkownika
Agnieszka
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 Forever
Kontakt:

Post autor: Agnieszka »

Jarmarek pisze: Nowy temat to szansa na nowych klubowiczów - kto z Was wchodząc na nowe forum odzywa się w tematach które mają 20000 odpowiedzi?
Zakładam że nikt - tak też dzieje się w tym wypadku...
Niestety ja muszę się tutaj z Markiem zgodzić.
Sama pamiętam jak kupiłam swój samochód...
Gdyby nie Konrad, którego znałam wcześniej nie przyjechałabym na swój pierwszy spot pod Torwar - a co za tym idzie - na żaden kolejny także.
Muszę tutaj jeszcze zaznaczyć, że przed tym spotem nie napisałam żadnego posta na forum.

Oczywiście są różni ludzie - jedni mniej, inni bardziej śmiali.
Ale zwróćcie uwagę na to, że przez prawie rok czasu dołączyły się zaledwie 2 osoby (mam na myśli Rudiego i Owocowego. Darka nie liczę, bo on był narazie tylko raz, a poza tym nie odezwał się na forum, tylko trafił na spot przez inne kanały informacji :P )
Awatar użytkownika
Małysz
Uzalezniony
Posiadany PUG: 307 2.0 90HDI; dawniej 205 GT 1.6 i 1.8D
Numer Gadu-gadu: 4121955
Login tlen: adamdrozdzu
Kontakt:

Post autor: Małysz »

Jarmarek pisze:
Nowy temat to szansa na nowych klubowiczów - kto z Was wchodząc na nowe forum odzywa się w tematach które mają 20000 odpowiedzi?
Marku jakie 20000. Temat ma dopiero ponad 2400 odpowiedzi i nie jest to tak bardzo dużo. W temacie "O pośladkach Maryni" jest ponad 3700 postów i nikt nie myśli żeby to zamykać.
Poza tym dlaczego ludzi ma przerażać taki "rozdmuchany" temat. Jeśli ktoś CHCE się integrować i spotykać na spotach to nie widzę problemu, żeby napisał coś od siebie w takim obszernym temacie. Jak się chce to wszystko można. A jak nie to po co wyjezdżać wogule z garażu, bo ślisko jest i śnieg pada i bać się trza. :lol:

Jesteśmy NAJLICZNIEJSZą zorganizowaną grupą wśród forumowiczów P205 i mamy "NAJWIĘKSZY" temat o zlotach.
Awatar użytkownika
Florek2b
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
Numer Gadu-gadu: 1958447
Kontakt:

Post autor: Florek2b »

no to zależy od człowieka :D ja nikogo nie znałem a mimo to zacząłem odzywać sie na forum i jeździć na spoty :D wiec naprawdę wg mnie niema różnicy czy nasz temat ma 10000000000 stron czy 1 to nic nie zmienia jeżeli chodzi o nowych klubowiczów. jak ktoś będzie chciał to i tak się pokaże :lol:
Awatar użytkownika
cejot
Forum Admin
Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...

Post autor: cejot »

Agnieszka pisze:Gdyby nie Konrad, którego znałam wcześniej nie przyjechałabym na swój pierwszy spot pod Torwar - a co za tym idzie - na żaden kolejny także.
Muszę tutaj jeszcze zaznaczyć, że przed tym spotem nie napisałam żadnego posta na forum.
Widzisz, Konrad Cię namówił. :) Dobrze zrobił chłopak. :D
Myślę, że właśnie zapraszanie nowych użytkowników forum na spoty da lepsze rezultaty niż otwieranie nowego tematu.

A co do czytania długich tematów to ja zaglądając na różne fora często czytam takie największe tematy, bo tam najwięcej można się dowiedzieć. :)
Jedź na biegu, żyj na luzie... :)

-----
205 '91 Automatic | 205 '92 El Charro | 205 '94 La Moisissure
Jarmarek
Maniak
Posiadany PUG: 205 CTi
Numer Gadu-gadu: 2422735

Post autor: Jarmarek »

Co kraj to obyczaj...
Teraz będę gdybał, ale gdyby temat miał mniej stron to MOŻE więcej osób by przyjechało i się pojawiło ?
Zywik
Maniak
Posiadany PUG: Citroen Xsara Picasso & Peugeot Tepee
Numer Gadu-gadu: 10911568
Kontakt:

Post autor: Zywik »

Podzielam zdanie Marka, ta ilość postów odstrasza.. A co do argumentacji, że jednak ktoś dołączył w tym roku to pomyślcie ile osób "nie dołączyło" ;)

god bless my RG _O_
Awatar użytkownika
Agnieszka
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 Forever
Kontakt:

Post autor: Agnieszka »

Tylko ostrożnie z zapraszaniem tych nowych, bo wtedy to już będziemy musieli łączyć wszystkie możliwe stoliki w pizzeriach :P :P :P
Awatar użytkownika
Dervozavilus
Maniak
Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Dervozavilus »

boszszsz, ale się narobiło...
mam pomysł, zróbmy automatyczne ograniczenie do 100 postów. Po setnym temat będzie się automatycznie zamykał, kasował i tworzył nowy. Tak, że nawet najbardziej strachliwi nie będą w stanie dokopać się śladów istnienia warszawskiej grupy w naszym klubie. <- ostanie zdanie, to chyba trochę ironiczne wyszło ;)
Jak komuś nie odpowiada okrągła liczba 100, to może być ograniczenie czasowe, np. miesiąc.
Tylko wtedy ktoś inny powie, że w ten sposób powstaje zbyt dużo tematów, a tym samym zaśmieca się forum.
W takim razie proponuję zrobić formularz do zapytania SQL, wtedy każdy będzie sobie mógł ograniczać wyniki wedle uznania.

Nie, chyba jednak cały mój wpis był ironiczny 8)7
Awatar użytkownika
Kamkiler
Maniak
Posiadany PUG: 205 TCTi
Numer Gadu-gadu: 3470719

Post autor: Kamkiler »

Ja też jestem ZA pozostawieniem strony tak jak jest , z tego względu ,że nie dość że jest to cała historia grupy warszawskiej,to jesteśmy dosyc liczną grupą i "nabijamy" sporo postów w krótkim czasie(Pamietacie jak niedawno było 100 stron ??),jak wyobrażacie sobie zakładanie nowych tematów co chwile ?? myśle ,że nowe osoby nie mają problemu z trafieniem do odpowiedniego tematu...
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
Awatar użytkownika
agnes-4ever
Nowicjusz

Re: W A R S Z A W A 2009-2008-2007

Post autor: agnes-4ever »

Cóż za żywa dyskusja odnośnie naszego tematu. Rzeczywiście ilość wpisów może odstraszać i onieśmielać nowe osoby ale jednak jest to forum o 205 i są tu ludzie których łączy coś wspólnego więc czego się bać, w końcu do odważnych świat należy! Mamy tu sporo wpisów, które są dla wszystkich jakimś miłym wspomnieniem i fajnie jest sobie czasem poczytać. Aż żal to kończyć! Nowi klubowicze czytając mogą się przekonać jak jest z nami fajnie i dołączać.
A teraz trochę na inny temat: Krzyś jest na razie bez dostępu do sieci, ale jest szalenie zadowolony z auta bo świetnie się spisuje w te okropne mrozy i bez problemu odpala :D :D :D
Już nie możemy doczekać się kolejnego spotu! W końcu mamy Nowy Rok więc wypada spotkać się noworocznie. Wiadomo obowiązki obowiązkami ale nawet przed sesją to chyba przyjemność spotkać się na spocie ;)
Awatar użytkownika
mocno_owocowy
Junior
Posiadany PUG: 1.9D
Kontakt:

Re: W A R S Z A W A 2009-2008-2007

Post autor: mocno_owocowy »

Ogólnie jak wykończymy poczęte wątki w temacie.. zrobi się cisza, przydało by się go zamknąć. I wtedy nikt nie będzie chyba przeciw. Gdyby padło info od Pary pod koniec Grudnia iż zamykamy i robimy nowy mniej więcej od nowego roku, to tak pewnie by się stało. Wiadomo iż jak zamkniemy temat w którym jest aktualnie dyskusja w kilku wątkach - stworzy się problem. Bo mało kto zajrzy jeszcze do starego topicu.

Koniec już wymądrzania się, co było się nie odstanie.

Jak już się nie wymądrzamy to czas na.. chwalenie się.. :Y :Y

Niestety mój PUG dziś rano potrzebował więcej prądu niż mógł wydobyć z baterii która była pod maską. (to było do przewidzenia, przewidziane zostało.. kiedy? wczoraj! wczoraj chciałem jechać po nową baterię.. i co? przełożyłem to na dziś bo zachciało mi się spać :D) Kupiłem nową, zamontowałem dziś.. w jakieś 1,5h na dworze w temp -15C. Zobaczymy co jutro..
Dodam iż poprzedni właściciel twierdził iż wszystkie płyny spełniają wymogi polskiej zimy, i okazało się iż płyn do spryskiwaczy był w stanie stałym w dniu dzisiejszym. Dolałem koncentratu do -80C i się rozpuściło po jakimś czasie, nie wszystko oczywiście, w przewodach został lód.
Podmieniłem pompkę spryskiwaczy z tyłu na przód i dalej nie działa.. sam nie wiem co to może jeszcze być.. przełącznik pod kierownicą wydaję się być dobry bo jak pociągnę do siebie to wycieraczki smigają 3 razy.
[url]http://www.mocno_owocowy.205.pl/[/url]
ODPOWIEDZ