Zlot w Krakowie
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Re: Zlot w Krakowie
A ja wczoraj widziałem na alei Powstania Warszawskiego garrosa cabrio. Nie dojrzałem niestety czy to Marin205 nim jechał, czy może jednak jest drugi taki w Krakowie. Co do zlotu to może by nas ktoś z innego miasta odwiedził? Wtedy byśmy mieli motywację i konkretny termin:) Może trzeba kogoś zaprosić:)
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
a ja ostatnio widziałem też garosa cabrio mijał mnie i ostatnio myknoł mi git takiego koloru gdzieś jak twój fox ale to nie byłeś ty napewno!!!
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
No mnie raczej ciężko spotkać na mieście w samochodzie. Poruszam się MPK bo jestem zdania że auto jest od jeżdżenia a nie stania w korku. Poza tym lubię sobie połazić:) Dlatego tylko czasem wieczorami go używam jak jadę na trening.
Koledzy na Śląsku 24 stycznia organizują jakieś spotkanie, może wpadniemy z odwiedzinami i tam się spotkamy,ja jestem chętny.
- doNh
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 3352383
do mnie niedawo podjechał chłop czerwonym P205 wersja bieda lecz srodek miał w skórze na krakowskich tablicach. zaproponowalem mu by zajrzał na forum nasze i powiedzial ze jak znajdzie czas to to zrobi. zaproponował mi mały wyscig. coprawda on mial 1.4 ale i tak poszedł daleko za mna mysle ze wejdzie na forum i sie odezwie.
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety dla szybkich kierowców!
Nie ważne czym jeździsz, ale jak jeździsz
Cieszę się że werbujesz ludzi do klubu,ale za chwile będziemy pisać kto z kim spał. Pytanie było czy jedziemy na Śląsk.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
A jakieś atrakcje na tym zlocie będą? Pamiętam jak kiedyś pojechaliśmy z Aulem na śląski zlot i było świetnie - jazda po torze a potem grill nad jeziorem:) Jakby w planie było jakieś zwiedzanie czegoś i np obiad razem w jakiejś knajpie to można pomyśleć. Jechać żeby godzine na parkingu postać to nie ma co. Jeśli nie pojadę wtedy nigdzie na narty to nie mówię "nie".
A uprzedzając pytanie o sypianie to od razu mówię że ja sypiam tylko z moją superową dziewczyną Ulą:))
A uprzedzając pytanie o sypianie to od razu mówię że ja sypiam tylko z moją superową dziewczyną Ulą:))
- druan
- Maniak
fox pochwal sie z tego co pamiętam kupowałeś mocowania poszeżeń ile płaciłeś i gdzie jeśli można wiedzieć w szczególności chodzi mi o te blaszki
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Jeśli tylko będe czasowy to bardzo chętnie wpadne, narazie jestem zagoniony troszke, zbieram zafunduszenie na jakieś konkretne działania przy moim rolandzie bo kurde musi sie zacząć prezentować.Roland_KrK pisze:pszemeq kiedy wpadniesz na jakiś zlocik do krakowa ?
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Blaszki tylko częściowo kupiłem. Mniej więcej 1/4 mi brakowało ale jakoś się trzyma. Więcej w ASO nie mieli i mieć nie będą:( Za to jakbyście chcieli kupować bolce plastikowe do mocowania tych plastików to nie polecam. Nie wiem jak oni mogą taki szajs w ASO sprzedawać, ale te bolce były tak małe że wypełniały tylko 3/4 średnicy otworu i w ogóle się tym nic nie dało zrobić. Na dodatek te bolce są zupełnie gładkie i nawet nie mają kształtu stożka. Nie wiem jakim cudem miało się to trzymać. W końcu kupiłem inne zaczepy w sklepie z częściami do fso na kalwaryjskiej po złotówce za sztukę. Były troche za duże i namęczyłem się nieźle żeby to do listew wcisnąć ale trzyma się teraz tak że nic tego nie ruszy:) Pasują też takie bolce jakimi przyczepiana jest osłona na tylnej klapie od środka. W ogóle to kupiłem też te czerwone listwy na drzwi i ... są o pół centymetra za długie! Kawałek aluminium kosztujący 44zł a nie pasuje. Wkurzyłem się nieźle. Będę to musiał jakoś przyciąć chyba...
Za to plastiki pomalowane Bollem bardzo ładnie teraz wyglądają. Jeszcze tylko zderzaki muszę tym potraktować jak tylko się ociepli i przykręcić czymś tylni zderzak bo troche wisi...
A czemu pytasz o te blaszki? Czyżbyś już się zabrał do regenerowania poszerzeń i malowania ich na czarno?:)
Za to plastiki pomalowane Bollem bardzo ładnie teraz wyglądają. Jeszcze tylko zderzaki muszę tym potraktować jak tylko się ociepli i przykręcić czymś tylni zderzak bo troche wisi...
A czemu pytasz o te blaszki? Czyżbyś już się zabrał do regenerowania poszerzeń i malowania ich na czarno?:)
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Peugeot 205 1.4 84KM
- Numer Gadu-gadu: 8869791
HEJKA
zlot na śląsku bedzie 24
będzie wjazd na górę Klimont w Lędzinach i fotki na pamiątke:)
potem wbijamy na nieuzywany parking:D można będzie sie popisać:D
potem wbijamy się do knajpy na BILARDA i na jakieś jedzonko;p no i piwko kto nie prowadzi ;p no i może cos jeszcze się wymyśli;p POZDRO
zlot na śląsku bedzie 24
będzie wjazd na górę Klimont w Lędzinach i fotki na pamiątke:)
potem wbijamy na nieuzywany parking:D można będzie sie popisać:D
potem wbijamy się do knajpy na BILARDA i na jakieś jedzonko;p no i piwko kto nie prowadzi ;p no i może cos jeszcze się wymyśli;p POZDRO
- doNh
- Junior
nestety ja odpadamrobson pisze: Pytanie było czy jedziemy na Śląsk.
- druan
- Maniak
to może w Krakowie jakiś zlocik ktoś jest chętny????
- Roland_KrK
- Junior
- Posiadany PUG: 205 Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 3290009
jestem za
- Junior
popieramdruan pisze:to może w Krakowie jakiś zlocik ktoś jest chętny????