Warszawska-Ekipa Stadion
- Furc
- Junior
- Posiadany PUG: 306 3d 2.0
- Kontakt:
Re: Warszawa-Stara Ekipa..
A propo's podziałów, nie chcę się powtarzać, ale przy jednym temacie dla mazowieckiego i przy tylu osobach będzie burdel zawsze. Zerknijcie sobie na inne fora motoryzacyjne np: wv , sierrafan czy 306team. Temat zlotów podzielony na województwa a tam każdy spot ma swój temat. Nieważne czy się w pojedynczym temacie zrobi 3 posty czy 1000 ale jak za pół roku chcesz zobaczyć np; fotki to nie ma problemu ze znalezieniem. Jest osobny temat w stylu "luźne gatki" jest temat dla Stadionu bo to cykliczna impreza nie związana sztywno z posiadaniem 306 czy 205. A przy opcji Warszawa 2007-3049 to można dostać szału, rano sie spytam kiedy sie widzimy a wieczorem 20 stron, w tym 15 o pini maryni.
PS: Mnie to osobiście rozjebało na cycki na 205forum po spocie w Wolaparku razem z 306 Michał i Sekator nie znaleźli swoich zdjęć bo "źle staneli". Na 306 byli wszyscy co się pojawili i 306 i 205 i Corrado kumpla i Manka motur. I my selekcje robimy ...
PS: Mnie to osobiście rozjebało na cycki na 205forum po spocie w Wolaparku razem z 306 Michał i Sekator nie znaleźli swoich zdjęć bo "źle staneli". Na 306 byli wszyscy co się pojawili i 306 i 205 i Corrado kumpla i Manka motur. I my selekcje robimy ...
- Agnieszka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Forever
- Kontakt:
No wreszcie jakiś post na temat.
Czy naprawdę tylko Ftr zrozumiał sens moich wypowiedzi?
Co do spotu w WolaParku to
- po pierwsze: nikt nie powiedział, że Michał i Sekator źle stanęli
- po drugie: jak ja mówiłam, żeby się ustawili obok reszty dwieściepiątek, żeby zrobić wspólne zdjęcie to tego nie zrobili. Nie wiem czemu?
- po trzecie: 306-stki też są na naszych zdjęciach z tego spotu. Tutaj jest link do galerii Dervozavilusa, możecie sobie zobaczyć http://dervo.ueb.pl/205/zloty/
Co do reszty twojej wypowiedzi Ftr - zgadzam się z Tobą
Czy naprawdę tylko Ftr zrozumiał sens moich wypowiedzi?
Co do spotu w WolaParku to
- po pierwsze: nikt nie powiedział, że Michał i Sekator źle stanęli
- po drugie: jak ja mówiłam, żeby się ustawili obok reszty dwieściepiątek, żeby zrobić wspólne zdjęcie to tego nie zrobili. Nie wiem czemu?
- po trzecie: 306-stki też są na naszych zdjęciach z tego spotu. Tutaj jest link do galerii Dervozavilusa, możecie sobie zobaczyć http://dervo.ueb.pl/205/zloty/
Co do reszty twojej wypowiedzi Ftr - zgadzam się z Tobą
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Łukasz, fotki są, zresztą w tamtym temacie napisałem jakoś niedługo po tym jak Sekator chyba się upomniał o swoje fotki, że je mam i umieszczę. Poza tym, ja nie odebrałem słów Sekatora, jako jakiś zarzut (tylko wypowiedź z przymrużeniem oka), że nie ma go na jakichś zdjęciach.Ftr pisze:Mnie to osobiście rozjebało na cycki na 205forum po spocie w Wolaparku razem z 306 Michał i Sekator nie znaleźli swoich zdjęć bo "źle staneli".
Generalnie po to pojechaliśmy na spot 306, żeby Was poznać. Od "starych" 205-kowiczów też się nie odcinamy, jak napisał Sebek, ale wręcz namawiamy, żeby się pojawiali na spotach razem z nami. Wy też nam przypominaliście o wtorkowych sprintach, na których bywacie, więc nie widzę tu powodu do sporu.
W sumie argumenty FTRa przemawiają do mojego rozumku, więc dla mnie jest luzik. Grunt to konstruktywna dyskusja. Nie ma co się kłócić. Dziś sprint pod stadionem, więc może wspólne kibicowanie 205-tym wprowadzi porozumienie w stolicy
A posty niech każdy pisze w temacie, w którym chce pisać i po kłopocie.
PS. Fotki mojego autorstwa ze zlotów umieszczam w necie (z opóźnieniami ). Link jest w stopce. Zapraszam.
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Super czyli mamy kolejny biblijny temat ? Wezcie sie ogarnijcie bo juz niedlugo sami sie nie bedziecie mogli polapac kto gdzie na jaki zlot sie wybiera
- Dervozavilus
- Maniak
- Kontakt:
Ale spotowy temat jest tu -> http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?f=10&t=17185
- Furc
- Junior
- Kontakt:
Oki Agnieszka, Dervo co do fotek to sory, ale jak napisałem ciężko się połapać bo jest za duże tempo postów i trochę rzeczy umyka... To było z miesiąc temu , ile trzeba przewinąć stron żeby teraz to sprawdzić a że jest stronka z galeryjkami dowiedziałem się teraz a forum odpalam prawie codziennie.
Nie ma co się drapać, też na 306 był taki pierdzielnik. Trochę się pomyślało, pokrzyczało, pokombinowało. Uciekliśmy z tuningforum, zroblismy swoje i jest w miarę ok jak na razie.
Nie ma co się drapać, też na 306 był taki pierdzielnik. Trochę się pomyślało, pokrzyczało, pokombinowało. Uciekliśmy z tuningforum, zroblismy swoje i jest w miarę ok jak na razie.
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Kontakt:
Nie kłóćcie się Chłopaki i Dziewczyny
co do złotu z 306-tkami to swoje fotki znalazłem i nie miałem do nikogo żalu o ich brak, raz jest ich więcej raz mniej i tyle.
Przepraszam Cię Agnieszko, może jak mówiłaś żebyśmy się ustawili razem to po prostu tego nie słyszałem ale jak podjeżdżaliście to mogliście stanąć od razu koło nas a nie jakoś naprzeciwko ja jak podjechałem to stanąłem koło najbliższej 205-tki jaką zobaczyłem
Nie bywam za często na spotach bo jak już kiedyś pisałem brak mi czasu a wtedy przyjechałem od razu do 306-tek bo byłem już mocno spóźniony na Nasz spot a potem nie mogliśmy z Michałem się na Was doczekać i niestety jak już dotarliście to musiałem niedługo lecieć.
Jeszcze się nie raz spotkamy więc narka i do zobaczenia
co do złotu z 306-tkami to swoje fotki znalazłem i nie miałem do nikogo żalu o ich brak, raz jest ich więcej raz mniej i tyle.
Przepraszam Cię Agnieszko, może jak mówiłaś żebyśmy się ustawili razem to po prostu tego nie słyszałem ale jak podjeżdżaliście to mogliście stanąć od razu koło nas a nie jakoś naprzeciwko ja jak podjechałem to stanąłem koło najbliższej 205-tki jaką zobaczyłem
Nie bywam za często na spotach bo jak już kiedyś pisałem brak mi czasu a wtedy przyjechałem od razu do 306-tek bo byłem już mocno spóźniony na Nasz spot a potem nie mogliśmy z Michałem się na Was doczekać i niestety jak już dotarliście to musiałem niedługo lecieć.
Jeszcze się nie raz spotkamy więc narka i do zobaczenia
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
- Michal gti
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 rallye, 205 GTi, 205 CTi, 205 RG Cabrio, 205 MultiVan, 306 GTi6, 505 GTi, 304 cabrio, 304 coupe
- Kontakt:
Ale awantura
Ja piszę w każdym warszawskim temacie, staram się bywać na spotach, zapraszam Was na sprinty
Tu powstał taki "luźny" temacik
P.S. Dzisiaj pod stadionem, klubowicze wreszcie pojawili się na dole
Ja piszę w każdym warszawskim temacie, staram się bywać na spotach, zapraszam Was na sprinty
Tu powstał taki "luźny" temacik
P.S. Dzisiaj pod stadionem, klubowicze wreszcie pojawili się na dole
- Dervozavilus
- Maniak
- Kontakt:
Ha, bo nas Sebek wprowadził. Wcześniej jakoś nie mieliśmy śmiałości No i Janek jeździł, więc nie mogło być inaczej
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
inaczej być nie mogło, wczoraj się spotkaliśmy w takiej ekipie że dawno tak nie było. pojawili się prawie wszyscy, no i zeszli na dół pogadaliśmy i było naprawdę miło. Janek startował i dobrze mu szło, tylko go chwalić. Upalał też Duży swoje Gti. Dobrze to rokuje bo jest coraz więcej osób zainteresowanych upalaniem.. może jakiś wspólny 205 team stworzymy.. bo w ekipie łatwiej..Dervozavilus pisze:Ha, bo nas Sebek wprowadził. Wcześniej jakoś nie mieliśmy śmiałości No i Janek jeździł, więc nie mogło być inaczej
temat zmienia nazwę na warszawska-ekipa stadion i ta będzie adekwatna do tego o co w nim chodzi...
Obecni na spotkaniu:
Kamilkiler
Altowiolistka
Cejot
Derwo
Florek
Ciechom
Zuza
Ftr
Sekator z Wiktorem
Michał
Exuprad
Duży Gti
Sebek
mam nadzieję że nikogo nie pominąłem, jeśli tak to się dopisać
Pozdrawiam Was wszystkich
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- Furc
- Junior
- Kontakt:
Re: Warszawska-Ekipa Stadion
to tyle nas było??
tu wyniki : http://ak-centrum.pl/rallysprint/2009/w ... eralka.htm
tu wyniki : http://ak-centrum.pl/rallysprint/2009/w ... eralka.htm
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Panowie, rozmawiałem z Michałem i teraz i Was pytam. Potrzebuję pożyczyć na dzień czy dwa akumulator na podmiankę... Ma ktoś może jakiś wolny..?
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Furc
- Junior
- Kontakt:
Ktoś wczoraj szukał silnika 2.5 do beemki ? Bo już nie pamiętam z kim o tym gadałem, tyle nas było. Wiem gdzie taki jest. Szczegóły na priv
- Michal gti
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 rallye, 205 GTi, 205 CTi, 205 RG Cabrio, 205 MultiVan, 306 GTi6, 505 GTi, 304 cabrio, 304 coupe
- Kontakt:
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Kontakt:
dawaj priva akumulator też mogę pożyczyć, tylko ma klemy inne i trzeba pokombinować
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej