aaa i dodaje dzisiejsza zabawe w dymione swiatła

Robson gdzieś ty mnie tam znalazłrobson pisze:http://www.306team.pl/index.php?modul=u ... ik&id=2738 tak się bawi Roland nową 306 na lotnisku
doNh pisze:jesli moj pug sie nie rozleci to sie wybieram na spocik:D a jak sie rozleci to mysle ze innym pugiem zawitam
aaa i dodaje dzisiejsza zabawe w dymione swiatłatak wygladaja bez szybek. prezentuja sie cudownie
robson pisze:Sebek wcale się nie dziwie że przyjeżdzasz po obwarzanki do Krakowa są najlepsze w swoim smaku,a najlepsze są na rogu ul.Szewskiej a Rynek wypiek z tradycją na 100%. Jak mi wypali wyjazd w Borki to zakupie kilka sztuk.Pozdrawiam
Hmm nie umarłem, numer gg nie zmieniłem ( ale jestem w domu raz na miesiąc więc nie ma mnie na gg) Jeśli chodzi o privy to nic mi o tym nie wiadomo żebym w ostatnim czasie jakies dostał. Jeśli chodzi o moje 2 Rolandy to mają się dobrze i czekają na lepszą pogodę pod blokiem.RafGentry pisze:Fajny temat a podupadł
Co wyście wszyscy poumierali??
To może napiszę coś od siebie, żeby rozruszać skostniałe towarzystwo...
Dziś odwiedziłem osiedle Oświecenia w Krakowie, i jak sobie stałem zaparkowanym autkiem, to w lusterku ujrzałem znajomy kształt bolidu.
Była to oczywiście 205! Nieznana mi bliżej na krakowskich rejestracjach. Kolor jakiś taki hmm bordowy metalik? Nie wiem do końca, bo było ciemno.
Wyglądał na XS-a, ale miał czystą tylną blendę bez plastiku i napis SX.
Podszedłem do kierowcy i zapukałem w szybkę. Przeląkł się nieco, ale otworzył. Zobaczyłem kątem oka zegary jak w XS i dość wypasiona konsola środkowa (tzn nie bida). Powiedziałem mu o naszym klubie, dałem namiary i nr. telefonu.
Miejmy nadzieję, że się dołączy do ekipy.
Trzeba werbować nowych, bo straciliśmy Rolanda bezpowrotnie (chyba zmienił nawet numer gg odkąd kupił tę 306, nie mówiąc już o odpisywaniu na privy), wydaje się, że lada dzień opuści nas Gres...
Mimo wszystko jestem dobrej myśli i wiem, że na zlotach wiosną ujrzymy nowe twarze...
jozek pisze:A na rzezniczej parkuje bliżniak mojego winnera i dzisiaj widzialem jeszcze tam automatica czerwonego.
Nie wnikam już w takim razie. Stwierdzę jedynie fakt: odkąd kupiłeś 306 nie odpisałeś na mojego priva (5 luty bodajże), ani na żadną z wiadomości na gg, a pytałem o dość istotną dla mnie rzecz.Roland_KrK pisze: Hmm nie umarłem, numer gg nie zmieniłem ( ale jestem w domu raz na miesiąc więc nie ma mnie na gg) Jeśli chodzi o privy to nic mi o tym nie wiadomo żebym w ostatnim czasie jakies dostał. Jeśli chodzi o moje 2 Rolandy to mają się dobrze i czekają na lepszą pogodę pod blokiem.