Sorry ale mam pytanie. Czy piszecie o tym, że poszerzenia w Gentry były nie szare, nie czarne tylko zielone? Mój brat jak miał garrosa to się dziwiłem dlaczego jego zderzaki mają zielonkawy odcień ale w końcu pomyślałem, że to od jakiejś pasty nalotRafGentry pisze:Jakby zostały Ci jakieś zielone, zupełnym przypadkiem, to znasz mój numer do każdej zielonej listewki stawiam dodatkowo duże piwo
Ja mam za to jedną czarną w razie czego.
Moje GTI
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Re: Moje GTI
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
-
- Junior
- Posiadany PUG: JUNIOR 1,1l i Gentry i 1,9 GTI
- Numer Gadu-gadu: 1301373
Tak,dokladnie tak jest jak pisalismy,wszelkie plastiki zewnetrzne w Gentry maja odcien ciemno-zielonkawy,widac to dobrze pod slonce,na pierwszy rzut oka ciezko wyczaic
-
- Junior
Mamy nastepne postepy,dzis wlasnie przyszla przeplywka,(dzieki Marcin!!)
Za wtrysk biore sie po niedzieli.
Za wtrysk biore sie po niedzieli.
-
- Junior
Nastepne postepy,wymienilem reflektory,kierunkowskazy i halogeny z przodu.
Przy okazji zaczalem ogarniac Pb,okazuje sie ze mimo wymiany przeplywki nie jest jeszcze dobrze,po wymianie dwoch wtryskiwaczy silnik zaczal pracowac normalniej,ale jescze nie to,dzis wyczailem ze mam niewlasciwy aparat zaplonowy....
Przy okazji zaczalem ogarniac Pb,okazuje sie ze mimo wymiany przeplywki nie jest jeszcze dobrze,po wymianie dwoch wtryskiwaczy silnik zaczal pracowac normalniej,ale jescze nie to,dzis wyczailem ze mam niewlasciwy aparat zaplonowy....
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
wymieniłeś kierunkowskazy? dlaczego nie na białę?
-
- Junior
Bo chyba jestem jednym z niewielu ktorzy lubia pomaranczowe
-
- Junior
Korzystajac z wolnej soboty postanowilem zrobic w koncu to Pb,aparat zaplonowy zdobylem ale niestety mial uszkodzone ufo,udalo mi sie je kupic w ASO niedaleko mnie.Aparat troszke "podrasowalem",mianowicie wstawilem simmering na walek aparatu,te do XU9JA nie posiadaly w tym miejscu uszczelnienia,jedynie odrzutnik oleju.
Operacja nie wymagala duzych przerobek,jedynie tulejke trzeba bylo skrocic o 1,5mm zeby zmiescic simmering 12x20x6mm.
Po wyregulowaniu zaplonu,przepustnicy i przeplywki samochod zaczal pracowac tak jak powinien
Kupilem tez nowa chlodnice,ta co mam byla naprawiana.
Operacja nie wymagala duzych przerobek,jedynie tulejke trzeba bylo skrocic o 1,5mm zeby zmiescic simmering 12x20x6mm.
Po wyregulowaniu zaplonu,przepustnicy i przeplywki samochod zaczal pracowac tak jak powinien
Kupilem tez nowa chlodnice,ta co mam byla naprawiana.
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
dobrze ci idzie z tymi remontami
jak jeszcze nie wymieniles filterka gazu to wymien bo juz jest na nim przejechane ponad 40 tys
jak jeszcze nie wymieniles filterka gazu to wymien bo juz jest na nim przejechane ponad 40 tys
-
- Junior
- Posiadany PUG: na razie szukam gentry....
- Numer Gadu-gadu: 2046824
tak z ciekawości... ile dałeś za chłodnice i gdzie ją nabyłeś ??ASO??
-
- Junior
Za chlodnice Nissens-a zaplacilem drozej,cale 230zl,ale stwierdzilem ze wole doplacic nawet 60zl i miec swiety spokoj,do firm "no name" niezbyt mam zaufanie,kupilem tarcze na tyl do GTI firmy jakies JC czy cos takiego dopiero po 1000km zaczyna sie jako tako docierac,wczesniej miala bicie,przy wyzszych predkosciach masakra.....