Warszawskie pogaduchy :)
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
Re: Warszawskie pogaduchy - przed spotem i do poduchy
aaa przez tłumik to dużo tłumaczy
- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
Miałem wygłuszać ,ale niestety to dop początek prac .Rudy mocno zaatakował .Wyjazd na Eurotrip jest w tej chwili pod ogromnym znakiem zapytania ,nie mam czym jeździć ,pękła mi szyba (florek mam nadzieje ze w ramach składania silnika poczęstujesz mnie szybą ??) ,jak będe sam robił samochód to boję się ze nie poradze sobie w miesiąc ,(chce ktoś przejść bardzo ciezki i mozolny kurs blacharski u mnie w garażu ??)
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
- Agnieszka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Forever
- Kontakt:
Wow! To naprawdę Twoje CT Kamil ?
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
Tak... to naprawde jego CT
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
mocno_owocowy pisze:
Nie znikłem Spoko trochę pracy miałem i musiałem po pracy się odizolować trochę.
Teraz z nudów przerobiłem trochę swoją strzałę.
i widze ze dziala na powietrze Twoje auto.... nawet juz wlewu paliwa nie ma..
no no...
- Kamkiler
- Maniak
Moje moje ....
nie jest fajnie bo mój portfel nie jest za gruby , wiem na pewno .Na nową szybę nie mam pieniedzy wiec florek ,wielki ukłon jakbys rozważył to co napisałem .... zapowiada się bardzo dużo pracy ....bardzo.
nie jest fajnie bo mój portfel nie jest za gruby , wiem na pewno .Na nową szybę nie mam pieniedzy wiec florek ,wielki ukłon jakbys rozważył to co napisałem .... zapowiada się bardzo dużo pracy ....bardzo.
- levis
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 406 3.0 V6 / Aprilia SXV 450
Wiesz co, nie wiem jak z moja robota dodatkowa, bo cos sie babka nie odzywa. Ale jak nic z tego nie wyjdzie, to jutro lub pojutrze moglbym wpasc pomoc Ci przy samochodzie. Jezeli chodzi o szybe, to przypuszczam, ze Mateo moglby Ci po taniosci oddac
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
Kamilu, nie wiem jak dużo masz roboty przy swoim, ale składaj składaj, bo po mojej jednostce napędowej następna do remontu będzie rufa.
Faktem jest, że w tygodniu pracuję ile da się, ale jeśli będzie okazja oferuję swoje niekoniecznie zdolne, za to chętne do pomocy ręce.
Więcej info na priv.
Faktem jest, że w tygodniu pracuję ile da się, ale jeśli będzie okazja oferuję swoje niekoniecznie zdolne, za to chętne do pomocy ręce.
Więcej info na priv.
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
tak jak napisałem Tobie na GG niestety na 1,6Gti przednia szyba też jest pękniętaKamkiler pisze:Moje moje ....
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 464582
Jeszcze nie doszedłem do wprawy i 2 pękły ale juz mam patent,no chyba że od 309 jest taka samalevis pisze:Wiesz co, nie wiem jak z moja robota dodatkowa, bo cos sie babka nie odzywa. Ale jak nic z tego nie wyjdzie, to jutro lub pojutrze moglbym wpasc pomoc Ci przy samochodzie. Jezeli chodzi o szybe, to przypuszczam, ze Mateo moglby Ci po taniosci oddac
ewentualnie ten typ moze jeszcze ma
http://warszawa.gumtree.pl/c-Samochody- ... Z101352258
Ostatnio zmieniony 03 mar wt, 2009 7:32 pm przez mateon, łącznie zmieniany 1 raz.
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
wg serviceboxa jest inna a sam do Ciebie chcialem pisac, bo moja ma juz tyle "odpryskow" ze z kazdym dniem blizej przegladu coraz bardziej sie boje :/
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- Kamkiler
- Maniak
w samochodzie został tylko silnik i dach ktorego nie chce ruszać ,mogłoby się wydawać ze rdzy duzo nie ma ,ale niestety troche jest i to w kiepskich miejscach m.in pod szybą która musiałem wyjąć prawy okular(za lampą ) tam jest tragedia dziury wielkosci piesci po oczyszczeniu ,rdza poszła pod lakierem dlatego nie bylo wczesniej az tak tego widac , lewy okular(element pasu przedniego) wymieniony na nowy (zamiennik 160zł) lewe tylne nadkole w paru miejscach ,za zderzakiem z tyłu troche się pojawiło ale tragedii nie ma lecz po oczyszczeniu w bagazniku małego ogniska okazało sie ze nie było małe = dziura ....próg z tyłu lewej strony zjedzony od dołu ,ale tragedii nie ma ....drzwi nie ruszałem bo dostałem na urodziny od was (dziękuję),ale po wyjeciu z samochodu starych dopiero widzę ,że juz sie rozwarstwiły od dołu wiec jedynie na złom.... fuck
cieszcie się ze macie ocynk ,bo u mnie nie dość ze go nie ma to autko ma 22lata ,a najgorsze jest to ze tego nie bylo widać !!! ,ot małe ogniska korozji....
Dzięki chłopaki za chęć pomocy jak kupie materiały to napewno bedzie sporo roboty ,chociażby matowienie zdrowych blach ;/ i szukanie dalej rdzy
cieszcie się ze macie ocynk ,bo u mnie nie dość ze go nie ma to autko ma 22lata ,a najgorsze jest to ze tego nie bylo widać !!! ,ot małe ogniska korozji....
Dzięki chłopaki za chęć pomocy jak kupie materiały to napewno bedzie sporo roboty ,chociażby matowienie zdrowych blach ;/ i szukanie dalej rdzy
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
No ja ogólnie rzecz biorąc w tygodniu mam sporo czasu, więc mogę pomóc.
A co z jutrzejszym spotem? Czy są chętni czy nikt nie chce oglądać próbek gadżetów klubowych?
A co z jutrzejszym spotem? Czy są chętni czy nikt nie chce oglądać próbek gadżetów klubowych?
- Agnieszka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Forever
- Kontakt:
Jeśli mój dwieściepiąty będzie chciał jeździć to na spocie będę
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
A jak nie będzie jeździł to czemu nie możesz pojawić się na spocie?