Olej jest gęstszy i siłą rzeczy przytyka troczkę wtryski.
Wg. mnie taka ilość nie pomoże przy uszczelnieniu komory spalania, smarowaniu trzonków i w pompie paliwa.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A wpadles na to ze zgodnie z fizyka na VP99 powinienes miec mniej mocy? Bo wraz ze zwiekszeniem liczby RON spada kalorycznosc paliwa.DAREK1223 pisze:kolego Mav309 ja mam gaz od 3 dni ścigać się bęe na bęzynie i to nie jakiejś 95 tylko V power racing 99+ gaz wtedy odpada a co do zwężek to nie mam zadnej zwężki gdyż nie było potzrby montażu. Zakładanuie instalacji byo gruntownie monitorowane takzę jest ok i proszę nie opowiadaj mi takich rzeczy żę np będzie 100 czy 90 KM to ile ona ma okaże się już wkrótce na hamowni i wtedy mogę cos pomysleć.
jak narazie nie mam konkurencji nawet w silnieszych samochodach takze jestyem dobrej myśli to tyle.pozdrawiam
Wiesz o czymś takim jak wymontowanie butli gazowej bo mikser moze byc ponieważ nie jest on niebezpieczny puchar PZM to odległe plany ale do zrealizowani jednak nie tym samochodem ponieważ wiesz 106 s16 mają po 120 KM i raczej nie dałbym radą dziadkiem bez obrazy.A pomyslales o tym ze wkladajac GAZ, nie bedziesz mogl sie scigac w PPZM! Pozostaja ci tylko KJS'y, no chyba ze tylko one cie interesuja?