Warszawskie pogaduchy :)
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Re: Warszawskie pogaduchy - przed spotem i do poduchy
Z tego co zdążyłem zauważyć obserwując CTi, to belka tylna stoi wyżej.
- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
w CTi zawias z tyłu jest wyże(z przodu zresztą też jest bardzo wysoko) , belka trzyma prosto koła .Prócz wnetrza ,wymiany dachu i zmiany felg nic przy nim jeszcz nie robiłem
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
UWAGA - ściganty i inne poganiacze
dnia 03.04.2009 wchodzi do kin kolejna część "Szybkich i Wściekłych" - już 4,czyli " Szybko i wściekle "
moja propozycja: może zbierzemy się grupą i pojedziemy do kina razem ???
proponuję Wola Park lub Arkadia (w związku z obszernymi parkingami) i może w tygodniu tyć tańsze bilety ...
Co Wy na to ???
dnia 03.04.2009 wchodzi do kin kolejna część "Szybkich i Wściekłych" - już 4,czyli " Szybko i wściekle "
moja propozycja: może zbierzemy się grupą i pojedziemy do kina razem ???
proponuję Wola Park lub Arkadia (w związku z obszernymi parkingami) i może w tygodniu tyć tańsze bilety ...
Co Wy na to ???
Ostatnio zmieniony 27 mar pt, 2009 7:44 pm przez ciechom, łącznie zmieniany 1 raz.
- Agnieszka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Forever
- Kontakt:
.............. ................................................
................ ............................. ............................ ....................... ................... ....
.............................................. ............................ ....................... ............... .......
................ ............................. ............................ ....................... .......... ............
................ ............................. ............................ ....................... ..... .................
................ ............................. ....................... .......................
................ ............................. ............................ ....................... .... ...................
................ ............................. ............................ ....................... .......... ............
................ .............................. ............................ ....................... .............. ........
................ ............................. ............................ ....................... ................... ....
.............................................. ..............................................................................
.............................................. ............................ ....................... ............... .......
................ ............................. ............................ ....................... ..... .................
................ ............................. ....................... .......................
................ ............................. ............................ ....................... .... ...................
................ .............................. ............................ ....................... .............. ........
.............................................. ..............................................................................
Ostatnio zmieniony 27 mar pt, 2009 9:35 pm przez Agnieszka, łącznie zmieniany 2 razy.
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
ja tez jestem za i tak miałem na to iść
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
No bo właśnie miałem takie wrażenie, to dlatego Kamil upychał bez problemu w CT 17'
a co do filmu to trzeba go zobaczyć..
dzisiaj po ponad roku nie bycia na gronie zobaczyłem że kilka osób z klubu mnie zapraszało, zaproszenia od Tych osób, które je pozostawiły przyjąłem i dziękuje, osobom które po czasie dały sobie spokój teraz ja wyśle
jeszcze raz dzięki
a co do filmu to trzeba go zobaczyć..
dzisiaj po ponad roku nie bycia na gronie zobaczyłem że kilka osób z klubu mnie zapraszało, zaproszenia od Tych osób, które je pozostawiły przyjąłem i dziękuje, osobom które po czasie dały sobie spokój teraz ja wyśle
jeszcze raz dzięki
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
jezeli bedziemy robic siare w kinie, to ja moge isc...
ostatnio jak z Kamiskiem w kinie bylam, i kupilismy popcorn, to jakies obok nas usiadly dwie starsze babeczki..i jedna z nich spojrzala na nas i z obrzydzeniem powiedziala na glos - POPCOżERCY! heh... nie wiem czego ona sie w kinie spodziewala
moze w duzej grupie bedzie jeszcze ciekawiej, na przyklad zrobimy transparenty z napisem - a gdzie 205tki?? bunt! gdzie z tymi wiesniackimi tuningami! i inne
ostatnio jak z Kamiskiem w kinie bylam, i kupilismy popcorn, to jakies obok nas usiadly dwie starsze babeczki..i jedna z nich spojrzala na nas i z obrzydzeniem powiedziala na glos - POPCOżERCY! heh... nie wiem czego ona sie w kinie spodziewala
moze w duzej grupie bedzie jeszcze ciekawiej, na przyklad zrobimy transparenty z napisem - a gdzie 205tki?? bunt! gdzie z tymi wiesniackimi tuningami! i inne
widzę że tu w piątkowy wieczór ... odbija po całotygodniowym pracowaniu ...
sie normalnie uhahałem jak żadko ....
- Agnieszka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Forever
- Kontakt:
'Odbija' ? Ale komu?
- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
Co Wy na spot w niedziele ??
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
nie deklarujemy się raczej ... jedziemy do moich rodziców na imienino-urodzin ...
spać nie możesz w sobotę rano ??? 6:21
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Ja w niedziele niestety raczej nie dam rady, bo pracuję.
Ewentualnie dzisiejszy wieczór wchodziłby w grę, jak dojdę do siebie.
Co do kina to pomyślimy... czekam na jakieś szczegóły.
A wielkie kiwające 'tak' jest zajebiste.
Ewentualnie dzisiejszy wieczór wchodziłby w grę, jak dojdę do siebie.
Co do kina to pomyślimy... czekam na jakieś szczegóły.
A wielkie kiwające 'tak' jest zajebiste.
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
a ja nie moge podjechacKamkiler pisze:Co Wy na spot w niedziele ??