meteorrr pisze:byłem dzisiaj i oglądałem postępy w pracy... jestem dobrej myśli najwyżej pojade innym samochodem
No coz moze Tobie faktycznie robi auto bo nam napewno nie, w weekend jade laweta zabrac Cabrio, miesiac do wyjazdu a szanowny Pan telefonow nawet nie odbiera nie wiem co sobie wyobraza!!!!
No tak bywa, ja tez sie martwie o stan swojego auta :/ Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
Pobierzcie sobie mape i plan trasy z tematu informacyjnego. Radzilbym kazdemu kto ma nawigacje , przejrzec, zrozumiec i wprowadzic do nawigacji poszczegolne dni wycieczki zeby potem nie bylo rozczarowac jak sie skreci jedno rondo za wczesnie
Ja nie mam nawigacji. Miałem kupić, ale przypomniałem sobie jak dawniej jeździłem nawet bez jakiejkolwiek mapy do chorwacji i zawsze jak się gubiłem to trafiałem do jakiś fajnych miejsc:) Tak że stara dobra mapa będzie mi kompanem.
Czy ktoś już wie mniej więcej jak by chciał jechać - tzn czy w środę wieczorem z noclegiem we Wrocławiu, czy bez noclegu i jazdą non stop do francji? Ja początkowo myślałem o noclegu we wrocku śr/czw ale teraz coraz bardziej mi się zaczyna podobać myśl żeby jechać przez noc (o ile Marin205 nie nawali i będzie na niego można liczyć jako drugiego kierowce) do sochaux, dojechać na rano i cały dzień sobie zwiedzać czy odpoczywać czekając na resztę.
Co do pugów to jeszcze mamy troche czasu. Mój poszedł dzisiaj do wymiany bądź regeneracji hamulców, usunięcia wycieków oleju i do kompleksowego przeglądu. Mam nadzieję że przejedzie całą trasę i że do wyjazdu nic już się nie zepsuje. Eurosy miałem dzisiaj kupować ale znowu podrożały:( paranoja z tymi kursami. Oby do wyjazdu spadło to chociaż do 4,50...
Picazzo pisze:spoko ja jeszcze nie wlozylem silnika i nie pomalowalem auta ale mam jeszcze miesiec polowe kwietnia wzialem wolne zeby skonczyc wszystko
Para pisze:
Ja jeszcze wyciek oleju musze zatamowac !
Wiec ja dziś mogę potwierdzić mój wyjazd z wami ale tylko do niedzieli 3 Maj wypłakałem urlop (dopiero robota się ruszyła) Bede jechał przez warszawę prosił bym o jakiś kontakt z klubowiczami jadącymi z tam tond, godzinę i miejsce spotkania Bym ruszył dalej z wami, 30 kwietnia wyjazd?
Ja tez jadę sam
Lub ogólnie z kimś kto jedzie .
Nie dość że nie zgłosił się nikt chętny do wyjazdu, ani nikt z wolnym miejscem w aucie to jeszcze doszły mi spore wydatki nadprogramowe nie związane z P205 co oznacza że jak właśnie kryzys gospodarczy się kończy tak mój kryzys chyba się zaczyna
Zobaczę co się będzie działo - jest jeszcze spora szansa że przylecę do Was do Chorwacji. Para - zoriętuj się proszę w jakiej dokładnie miejscowości będziecie mieszkać i kiedy tam docieracie.
Z góry serdeczne dzięki.