szukam takiego autka, ale w temacie nie siedzę i nie wiem gdzie szukać!
tu jest xsara: http://www.youtube.com/watch?v=cUIPAOo5HQ0 , a marzy mi się 1.9GTI
Peugeot 205 1.9 GTI- spalinowa replika
Re: Peugeot 205 1.9 GTI- spalinowa replika
z 205 to raczej nie realne ... sam w sklepie pytałem ... ale w katalogach nie ma
- kabzik
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GL 1.1, 106 Quiksilver 1.4
moze sa tylko sklepy nie interesuja sie takimi bo małe szanse ze sie trafi taki jak ja
a 206, 306 bo 406 coupe widziałem! marzy mi sie taka 205 ze swiatłami i wszystkimi szczegółami.. ale bym po wyrazowie pomykał.. hihihih:)
a 206, 306 bo 406 coupe widziałem! marzy mi sie taka 205 ze swiatłami i wszystkimi szczegółami.. ale bym po wyrazowie pomykał.. hihihih:)
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
te modele maja wymienne karoserie z tego co sie orientuje. wiec zawsze można spróbować dopasować jakąś karoserie z innego modelu 205 w odpowiedniej skali np. na mechanice z modelu 206
drugi pomysł raczej nie realny to jak by ktoś miał maszynę do formowania próżniowego to nie było by najmniejszego problemy wystarczył by model 205 o podobnych rozmiarach i mamy karoserie gotową tylko trzeba by ja pomalować. taka karoseria z takie urządzenia do formowania podciśnieniowego była by z stosunkowo cienkiego plexi. Ale niestety nie sadzę żeby ktokolwiek z nas posiadał takie urządzenie jak pisałem to tylko mój techniczny umysł wpadł na taki pomysł
drugi pomysł raczej nie realny to jak by ktoś miał maszynę do formowania próżniowego to nie było by najmniejszego problemy wystarczył by model 205 o podobnych rozmiarach i mamy karoserie gotową tylko trzeba by ja pomalować. taka karoseria z takie urządzenia do formowania podciśnieniowego była by z stosunkowo cienkiego plexi. Ale niestety nie sadzę żeby ktokolwiek z nas posiadał takie urządzenie jak pisałem to tylko mój techniczny umysł wpadł na taki pomysł