Zamykamy dział Virtual Tuning...
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205GTI -> 306S16 -> 406coupeV6
- Numer Gadu-gadu: 0
Zamykamy dział Virtual Tuning...
humve, jak oceniasz aktywnośc działy VT? Moze lepiej, zeby jego miejsce zajal dzial zloty?
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Re: Zamykamy ten dział?
WINKiel pisze:humve, jak oceniasz aktywnośc działy VT? Moze lepiej, zeby jego miejsce zajal dzial zloty?
było by czytelniej jakby tutaj znajdował sie dział zloty.... humve moze jeszcze kiedys sie odrodzi twój dział
- Ninja
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
Ten dzial i tak jest martwy. Ja wrzucilem kilka prac, humve, michal, na poczatku jeszcze kilka innych osob, a tak poza tym to kaplica. Dzial nie wbudza jednak zainteresowania, nie ma chetnych do przerabiania autek, wiec nie ma tez az takiej potrzeby go dalej prowadzic.
Mi osobiscie on nie przeszkadza, ale jak go nie bedzie to tez nic sie nie stanie, bo jak ktos sobie cos tam stworzy i bedzie chcial sie tym pochwalic to nie widze problemu w umieszczeniu pracy w Styling/Tuning.
Mi osobiscie on nie przeszkadza, ale jak go nie bedzie to tez nic sie nie stanie, bo jak ktos sobie cos tam stworzy i bedzie chcial sie tym pochwalic to nie widze problemu w umieszczeniu pracy w Styling/Tuning.
Był - 1.8 D, 60 KM/4600 obr./min., 110 Nm/2600 obr./min. - masakrator
Jest - VW
Jest - VW
PANOWIE!!!!
MOIM ZDANIEM ZROBIL SIE TERAZ ZAJEBISTY BURDEL !!!!!!!!!!!!!!! NIE MOZE BYC "CAR AUDIO" Z INNYMI DZIEDZINAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NI JAK CAR AUDIO SIE NIE MA DO NP.STYLINGU CZY TUNINGU PRZYNAJMNIEJ Z TECHNICZNEJ STRONY. A CO DO VIRTUALA TO MOZE IN DLA MNIE NIE ISTNIEC!!!!!!!!!!!!!!
A "ZLOTY" BARDZO DOBRZE PASUJA DO "SPRAW ORGANIZACYJNYCH KLUBY".
MOIM ZDANIEM ZROBIL SIE TERAZ ZAJEBISTY BURDEL !!!!!!!!!!!!!!! NIE MOZE BYC "CAR AUDIO" Z INNYMI DZIEDZINAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NI JAK CAR AUDIO SIE NIE MA DO NP.STYLINGU CZY TUNINGU PRZYNAJMNIEJ Z TECHNICZNEJ STRONY. A CO DO VIRTUALA TO MOZE IN DLA MNIE NIE ISTNIEC!!!!!!!!!!!!!!
A "ZLOTY" BARDZO DOBRZE PASUJA DO "SPRAW ORGANIZACYJNYCH KLUBY".
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205GTI -> 306S16 -> 406coupeV6
Przegapiłem, więc nie zamkne OT i bede pisal tutaj, ale nastepnym razem zapraszam do "sprawy organizacyjne klubu". Wracajac do termatu.
Słuchajcie.. Czy Car Audio nie jest dziedziną szeroko pojętego tuningu? Moim zdaniem na szeroko pojęty tuning składa się:
1.modyfikacje wizualne
2.modyfikacje techniczne
3.modyfikacje nagłośnienia
Na każdym większym zlocie jest konkurs na najładniejsze auto (pkt.1), najszybsze auto (pkt.2) i najlepsze car audio (pkt.3). Stąd mój pomysł aby połączyc te działy. Dzięki temu, ze kazdy zainteresowany modyfikacjami technicznymi i stylingiem bedzie widzial tematy car audio moze wzrosnie liczba wypowiadajacych sie w tamatach. Bo z tym bylo naprawde krucho, a martwy dzial to dla mnie zaden dzial tylko pomylka. Oczywiscie nie da sie zadowolic wszystkich, ale jesli chcesz Arti, moge zrobic ankiete.
Słuchajcie.. Czy Car Audio nie jest dziedziną szeroko pojętego tuningu? Moim zdaniem na szeroko pojęty tuning składa się:
1.modyfikacje wizualne
2.modyfikacje techniczne
3.modyfikacje nagłośnienia
Na każdym większym zlocie jest konkurs na najładniejsze auto (pkt.1), najszybsze auto (pkt.2) i najlepsze car audio (pkt.3). Stąd mój pomysł aby połączyc te działy. Dzięki temu, ze kazdy zainteresowany modyfikacjami technicznymi i stylingiem bedzie widzial tematy car audio moze wzrosnie liczba wypowiadajacych sie w tamatach. Bo z tym bylo naprawde krucho, a martwy dzial to dla mnie zaden dzial tylko pomylka. Oczywiscie nie da sie zadowolic wszystkich, ale jesli chcesz Arti, moge zrobic ankiete.