zmiana budy
- chaos
- Junior
- Posiadany PUG: sie mota zmota
- Numer Gadu-gadu: 3116894
zmiana budy
wiem, że było ale namierzyć nie moge.
Okazało się że z mojej nic już nie będzie ( oprócz poszeżeń ).
tak więc zastanawiam się czy podejdzie mi karoseria od zwykłem 205 np. 1.1 ???
jakie sa różnice ?? czy gabaryty ma te same, abym mógł poszeżenia i zderzaki gutmanna założyć ?
Okazało się że z mojej nic już nie będzie ( oprócz poszeżeń ).
tak więc zastanawiam się czy podejdzie mi karoseria od zwykłem 205 np. 1.1 ???
jakie sa różnice ?? czy gabaryty ma te same, abym mógł poszeżenia i zderzaki gutmanna założyć ?
sygnatura usunięta ze względu na pokazywanie nagich pośladków i pięknych dorodnych piersi...
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Re: zmiana budy
błotniki mają inny kształt
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- chaos
- Junior
tylne ? przednie ??
bo to akurat jest u mnie z laminatu, więc czy podejdzie mi gabarytowo
bo to akurat jest u mnie z laminatu, więc czy podejdzie mi gabarytowo
sygnatura usunięta ze względu na pokazywanie nagich pośladków i pięknych dorodnych piersi...
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Tylne i przednie sa inne, wiec jak zakladasz laminat, to bedzie pasowac. Reszta roznic jest juz w zawieszeniu.
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio

- chaos
- Junior
czyli laminaty które były dedykowane do 205 gti (1.6 87r ) jak przełoże do 94r 1.1 to będzie git majonez dobrze rozumiem ?? jak dobrze to prosze o małe tak i temat można zamknąć i dopisać do FAQ 

- chaos
- Junior
mocowania wachaczy, dziury na łapy silnika i inne otwory montażowe rozumiem, że identyko ?
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Skoro np. Kubas czy Greg (205Mi16) zalozyli sanki od GTI do XSa (a Greg do jakiegoś leżaka, chociaz przy lezaku bylo wiecej zabaw), to napewno wszystko pasuje. Jesli tam bylo TU (a skoro 94r, to bylo) to bedzie Ci wszystko pasowac.
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio

- chaos
- Junior
ok kupiłem 1.1 z zdrową budą, kurde nie wiedziałem że 1.1 na mono tak zapierdala
180 licznikowe ciśnie, bestia 
tak wogóle okazało się ze silnik i skrzynia też niczego sobie stan, z książką serwisową itd, 98 tyś km najechane i to na papierze przez niemiecki serwis potwierdzone
jestem pełen podziwu co do 1.1
fajne to to.
ale nic... jutro pojutrze rozbiórka i jak coś będe miał kupe części od 1.1 na zbyciu.

tak wogóle okazało się ze silnik i skrzynia też niczego sobie stan, z książką serwisową itd, 98 tyś km najechane i to na papierze przez niemiecki serwis potwierdzone

jestem pełen podziwu co do 1.1

ale nic... jutro pojutrze rozbiórka i jak coś będe miał kupe części od 1.1 na zbyciu.
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
z tego co wiem Kubas jeszcze nie zalozyl sanek od gti, ale jesli chodzi o xs to np mi sie udaloDJPreZes pisze:Skoro np. Kubas czy Greg (205Mi16) zalozyli sanki od GTI do XSa (a Greg do jakiegoś leżaka, chociaz przy lezaku bylo wiecej zabaw), to napewno wszystko pasuje. Jesli tam bylo TU (a skoro 94r, to bylo) to bedzie Ci wszystko pasowac.

to albo ci niezle licznik buja na przymalych oponach albo masz tam 1,4chaos pisze:ok kupiłem 1.1 z zdrową budą, kurde nie wiedziałem że 1.1 na mono tak zapierdala 180 licznikowe ciśnie, bestia tak wogóle okazało się ze silnik i skrzynia też niczego sobie stan, z książką serwisową itd, 98 tyś km najechane i to na papierze przez niemiecki serwis potwierdzone jestem pełen podziwu co do 1.1 fajne to to.ale nic... jutro pojutrze rozbiórka i jak coś będe miał kupe części od 1.1 na zbyciu.