dokładnieflorek2b pisze:
no i oczywiście wszystkiego najlepszego dla wszystkich Agnieszek

dokładnieflorek2b pisze:
no i oczywiście wszystkiego najlepszego dla wszystkich Agnieszek
DZIĘKUJĘ MAĆKOZywik pisze:AGA wszystkiego najlepszego !!
Jak Cię nie stać na paliwo to chyba powinieneś pomyśleć o autobusie, a nie o kradzieży.levis pisze:Pytanko mamGdzie w Warszawie jest jakis spory parking gdzie nocuja panowie z TIRami
Musze podskoczyc z kanistrem zatankowac sobie samochod
DZIĘKUJĘSebek pisze:dokładnieflorek2b pisze: no i oczywiście wszystkiego najlepszego dla wszystkich Agnieszek
No i wlasnie dlatego powinnas przemilczec temat, jak nie do konca go rozumiesz. Az tak malo nie zarabiam, zeby krasc paliwo, ale chetnie je odkupuje po nizszej cenie, to chyba normalne ? :]Agnieszka pisze: Jak Cię nie stać na paliwo to chyba powinieneś pomyśleć o autobusie, a nie o kradzieży.
Ja mam niedużo więcej i też chcę się pokłócić trochę. Dziś w pracy z rana zostałem nastawiony bojowo przez dwie panieZuza pisze:Nie mamy 5 lat żeby się kłócić na forum publicznym.
Sprawa mocno śmierdząca, jak by na to nie patrzeć. Kolega może i chce kupić, ale ktoś inny musi ukraść najpierw, bo przecież nie swoje sprzedaje... No chyba, że nie rozumiem istoty tego procederu. A tłumaczenie, że może chodzi o mleko, jest dobre na forum GolfaZuza pisze:Dyskusja odnośnie paliwa była BEZNADZIEJNA a oskarżanie kogoś że kradnie to dla mnie bardzo nie na miejscu!
Czy można liczyć na skopiowanie fotek z kart pamięci? Np. na jutrzejszym sprincie?... Mogę udostępnić miejsce do upublicznienia fotek w swojej galerii. Oczywiście z podpisem autorów i z zachowaniem pełni praw autorskichZuza pisze:Zdjęcia świetne
Hym - dostęp do panelu administratorskiego też udostępnisz ?Dervozavilus pisze:Mogę udostępnić miejsce do upublicznienia fotek w swojej galerii. Oczywiście z podpisem autorów i z zachowaniem pełni praw autorskich
ale ja Justyna jestem, a nie Agnieszkaexuprad pisze:
Wszystkiego najlepszego dla Agnieszek, jednej nawet wiszę dychę