Warszawskie pogaduchy :)
- exuprad
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: brak
Re: Warszawskie pogaduchy :)
No tak, ale plama z tą dychą Ważne, że ją jeszcze mam
SPOT jutro 20 ? wszyscy zabiorą ze sobą fotki ??? co Wy na to ???
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
- agnes-4ever
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
ja proponuję środę we wtorek nie dam rady.
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 CTi
- Numer Gadu-gadu: 2422735
Mnie we wtorek prawdopodobnie też nie będzie.
W Środę mogę być lub czwartek.
Agi - wszystkiego najlepszego
W Środę mogę być lub czwartek.
Agi - wszystkiego najlepszego
Zdjęcia CTI: http://jarmarek.205.pl
no to proponuję termin standardowy środa->Arkadia->20->żółty
- exuprad
- Nowicjusz
Dzisiaj zrobiłem dokładniejsze oględziny auta
Boję się, żeby nie wbili mi szkody całkowitej, bo odkryłem że gościu cofając, uszkodził mi mocowania wydechu i tłumik końcowy, pozatym od siły uderzenia samochód dojechał do wysokiego krawężnika i przedni zderzak + dokładka i halogen do wymiany
Boję się, żeby nie wbili mi szkody całkowitej, bo odkryłem że gościu cofając, uszkodził mi mocowania wydechu i tłumik końcowy, pozatym od siły uderzenia samochód dojechał do wysokiego krawężnika i przedni zderzak + dokładka i halogen do wymiany
Radek - to goń facet - z ubezpieczenia wszystko zrobisz ...
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Wszystkiego najlepszego życzę Agnieszkom.
A co do spotu... to jak będę mógł to wpadnę, tylko najlepiej poinformujcie mnie telefonicznie.
A co do spotu... to jak będę mógł to wpadnę, tylko najlepiej poinformujcie mnie telefonicznie.
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
Agnieszkom przesyłam najlepsze życzenia
Wszystkim Czesławom również
Kiedy już wymienicie się fotkami, chętnie zassam je z serwera. Bo z tego przedmieścia wsi na spoty mam zawsze daleko...
Chociaż chodzi mi po głowie, żeby w czwartkowy wieczór zaPARKować
Wszystkim Czesławom również
Kiedy już wymienicie się fotkami, chętnie zassam je z serwera. Bo z tego przedmieścia wsi na spoty mam zawsze daleko...
Chociaż chodzi mi po głowie, żeby w czwartkowy wieczór zaPARKować
- Małysz
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 307 2.0 90HDI; dawniej 205 GT 1.6 i 1.8D
- Numer Gadu-gadu: 4121955
- Login tlen: adamdrozdzu
- Kontakt:
Na wstępie - Ja równiez przyłączam się do zyczeń dla Agusiek
Nie było mnie na forum ponad dobę a tu w tym temacie 3 lub 4 nowe strony postów. Się naczytałem
Dziękuję za zaproszenie Zuzio i Łukaszu. Miło było mi poznać nowe osoby, jak również wreszcie się zobaczyć ze starą ekipą osobiście. Szkoda, że tak wcześnie musiałem wracać. Mam nadzieję, że to już się nie powtórzy, żebym zostawiał impezkę w połowie, a nie został do końca, bo to nie w moim stylu
Radek szkoda Puzia, ach te stłuczki pod nieobecność właściciela. Przykra sprawa, ale ogarniaj sprawę z ubezpieczycielem i powinieneś wyjśc na swoje. Najgorsze, że to może przytrafić się każdemu, a odnalezienie sprawcy lub swiadków jest trudne niestety.
Mnie z kolei wracajac od Was z działeczki przytrafiło sie nieszczęście. W Warszawie na światłach zmierzyłem sie z Primerą zwyczajną z tych nowszych z jakims starszym facetem w srodku, nieżle ruszyłem, osadziłem go znacznie, a tu nagle Primera mnie przegoniła i to sporo. Dostałem szoku i doła jednocześnie i całą dalsza drogę zastanawiałem się jak tu zachować oryginalny stan mojego GTka i jednocześnie żeby nie dostawac batów od takich Primerek. Chyba bede musiał kupić coś naprawdę szybkiego do poprawiania sobie nastroju w wolnych chwilach.
I to tyle. 3majcie się i do zobaczyska w niedalekiej przyszłości.
Nie było mnie na forum ponad dobę a tu w tym temacie 3 lub 4 nowe strony postów. Się naczytałem
Dziękuję za zaproszenie Zuzio i Łukaszu. Miło było mi poznać nowe osoby, jak również wreszcie się zobaczyć ze starą ekipą osobiście. Szkoda, że tak wcześnie musiałem wracać. Mam nadzieję, że to już się nie powtórzy, żebym zostawiał impezkę w połowie, a nie został do końca, bo to nie w moim stylu
Radek szkoda Puzia, ach te stłuczki pod nieobecność właściciela. Przykra sprawa, ale ogarniaj sprawę z ubezpieczycielem i powinieneś wyjśc na swoje. Najgorsze, że to może przytrafić się każdemu, a odnalezienie sprawcy lub swiadków jest trudne niestety.
Mnie z kolei wracajac od Was z działeczki przytrafiło sie nieszczęście. W Warszawie na światłach zmierzyłem sie z Primerą zwyczajną z tych nowszych z jakims starszym facetem w srodku, nieżle ruszyłem, osadziłem go znacznie, a tu nagle Primera mnie przegoniła i to sporo. Dostałem szoku i doła jednocześnie i całą dalsza drogę zastanawiałem się jak tu zachować oryginalny stan mojego GTka i jednocześnie żeby nie dostawac batów od takich Primerek. Chyba bede musiał kupić coś naprawdę szybkiego do poprawiania sobie nastroju w wolnych chwilach.
I to tyle. 3majcie się i do zobaczyska w niedalekiej przyszłości.
Król jest tylko jeden
1.8 D http://www.peugeot205.pl/index.php?modu ... ik&id=3986
GT http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2450
1.8 D http://www.peugeot205.pl/index.php?modu ... ik&id=3986
GT http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2450
- exuprad
- Nowicjusz
Dobra załatwiłem wszystko
Potrzebuje teraz części
Potrzebuje teraz części
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 464582
exuprad chyba ta moja klapa jest dla ciebie pisana a tak poważnie to szkoda puga
może się pojawie (wreszcie) ale cos mi pyzia ostatnio odmawia posłuszeństwa
może się pojawie (wreszcie) ale cos mi pyzia ostatnio odmawia posłuszeństwa