Kupilem 205 i mam drobne problemy z....
Kupilem 205 i mam drobne problemy z....
dokladnie szukam opisu tablicy rozdzielczej w polskim lub niemieckim lub angielskim (francuski jest dla mnie za trudny )oraz mam pytania :
co jaki czas/przebig zmieniamy pasek rozrzadu w diesel ? ( przepraszam ale jestem calkowicie nie wtajemniczony )
gdzie sa umiejscowione bezpieczniki ? ( nie dziala mi w samochodzie radio, podswietlenie tablicy rozdzielczej , nie mam kontrolek od swiatel i nie dziala zapalniczka --- stad moje pytanie )
przy hamowaniu ( najlepiej to slychac w wiekszych szybkosciach 80/90 ) strasznie mi cos trze albo tzw buczy impulsowo po prawej stronie --- czy to sa klocki do wymiany ewentualnie cos z tarcza --- czy jakies gorsze usterki ---
z gory dziekuje za odpowiedzi ---- pytania dotycza
puga 205 1,9 Diesel Rok 95 Przebieg 170 tys
co jaki czas/przebig zmieniamy pasek rozrzadu w diesel ? ( przepraszam ale jestem calkowicie nie wtajemniczony )
gdzie sa umiejscowione bezpieczniki ? ( nie dziala mi w samochodzie radio, podswietlenie tablicy rozdzielczej , nie mam kontrolek od swiatel i nie dziala zapalniczka --- stad moje pytanie )
przy hamowaniu ( najlepiej to slychac w wiekszych szybkosciach 80/90 ) strasznie mi cos trze albo tzw buczy impulsowo po prawej stronie --- czy to sa klocki do wymiany ewentualnie cos z tarcza --- czy jakies gorsze usterki ---
z gory dziekuje za odpowiedzi ---- pytania dotycza
puga 205 1,9 Diesel Rok 95 Przebieg 170 tys
- robakkk
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Bezpieczniki sa(przynajumniej u mnie-nie wiem,jak w dieslu) po lewej stronie w schowku nad uchwytem do otwierania maski-dokladnie w goenej czesci schowka. Trzba odczepic uchwyt i skrzynka z bezpiecznikami opada.
Co do hamowania-przod czy tyl? Moga to byc klocki,koniec okladzinProponuje to sprawdzic-nie ma duzo roboty,a bedziesz mial jasnosc.
Co do hamowania-przod czy tyl? Moga to byc klocki,koniec okladzinProponuje to sprawdzic-nie ma duzo roboty,a bedziesz mial jasnosc.
Pozdrawiam,
Robakkk
Robakkk
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
mój email para@peugeot205.pl czekam.
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
ok zobaczcie jakie to fajne
golas przesłał mi pare przykładowych stron . w tym opis zegarów
fajna sprawa ... zobaczcie pod adresem http://gti.peugeot205.pl/skan/
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)