skrzynia w 309

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Awatar użytkownika
Piweł
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Re: skrzynia w 309

Post autor: Piweł »

Janek_A_S pisze:
Piweł pisze:
Janek, masz jeszcze tą skrzynkę? Bo chętnie bym się nią zaopiekował. Jak możesz napisz mi na priv, gdzie w Wawie można Cię złapać i o jakiej porze.

Pozdro
Piweł
Nie wiem czy odpowiadalem czy nie ale mozna mnie znalezc na Bemowie a skrzynke na Wlochach :D....co do pory...hmmm najlepiej 503-91-97-97 :D
Odpowiadałeś, odpowiadałeś. Tyle tylko że ja teraz potrzebuję trochę więcej niż skrzyni biegów :wink: . Ale trzymaj ją bo niewykluczone że jeszcze ją od Ciebie wezmę.

A w temacie wątku - zawsze wydawało mi się, że 309 GTi były też w wersji 1,6, no ale może mi się wydawało :roll: :D .

Pozdro
Piweł
Ex 205 GTi...
Mav309
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Mav309 »

robakkk pisze:Doloze moje 5 groszy-ja rowniez widzialem 1.6 w P309.
Niedawno koles poprosil,zeby z nim jechac obejrzec 309. Na miejscu okazalo sie,ze siedzi tam silnik 1.6 na wtrysku, 4 drzwi. Do tego dosc bogata wersja z elektryka,wspomaganiem,szyberdachem,itd.itp. Rocznik,o ile dobrze pamietam 91. Autko bylo wtedy ok. tygodnia w kraju.
No wlasnie, ale to nie jest GTI tylko jakies ich dziwne GT
P309 GTI 1.9 "Rallye"
F126 P 0.6 "Blue Thunder"
Globus205

Post autor: Globus205 »

ten ma 3 dzrzwi - wyposarzenie jak 1.9GTi
tylko szyby nie elektryczne- fotewle kubły - kierwonica gti-liczniki gti silnik taki jak w 205 Gti i wspomaganie kierownicy - brakt sondy lombda- i jak na 1.6 duzo mocy

NA NECIE NIC NIE PISZE o 1.6 GTi
a GT injection to nie jest 90ps napewno nie ma (ok 8 sek/100km)
ODPOWIEDZ