Tekst by pawel607:
"Jak będzie ładna pogoda to grillek wcześniej ,szybkie zwiedzanko, Manufaktura i lokal proponuję"Dwie Dłonie",do 3.00 + możliwośc przedłużenia+własny DJ+cała sala zarezerwowana+własny barek+u góry pizzeria otwarta do 2.30+bilard+lotki+trambambula+my wszyscy+dobra zabawa+foty+kac+kawa rano"
1. 17.30 Początek- podjęcie WRC TEAM McDonald Pabianicka/Włókniarzy i przejazd kolumną do...
2. 18.30 Manufaktura miejsce nr. 2 parking przy Ogrodowa/Karskiego : MAPKA
3. 20.00 do ??? "Dwie Dłonie" Wólczańska przed Tuwima + możliwośc przedłużenia+własny DJ+cała zarezerwowana+ barek+u góry pizzeria otwarta do 2.30+bilard+lotki+trambambula+my wszyscy+dobra zabawa+foty+kac+kawa rano
Oświadczam iż ten temat jest ogólnym tematem do pisania o spotach ŁDZ TEAM no żeby nie tworzyć tyle tych tematów a i tak na razie jest nas dwójka no i oczywiście cała masa gości których dawno nie widziałem u nas.
ja to dotarłem późno bo chyba po 22 do klubu i było ciekawie potańczyliśmy napiliśmy się trochę. Żałuję że nie od początku no ale musiałem w pracy do 21 siedzieć. Ogólnie GRUBA impreza i dużo ludzi. Na PKP jest wszystko dokładnie o opisane i sporo dużo ciekawych zdjęć z drogi parkingów i klubu.
to było w kwietniu wszystko no chyba że ja o czymś nie wiem ale takich imprez nie robi się w tygodniu i nikt nie dzwonił do mnie więc to musi być poprostu błąd bo to było.