Mam do Was takie pytanko – czy opłaca się robić konserwację w naszych pugach ? (moja 205tka jest z 1992 roku)
Ja właściwie już kupiłem swojego z konserwacją (robił ją poprzedni właściciel) i od tamtego czasu (2 lata) nic z tym nie robiłem... No więc robić czy nie ? bo niedługo chyba śnieg spadnie
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Cholerka....ja z góry przepraszam , ale może mi ktoś wytłumaczyć co to za konserwacja? To znaczy co konkretnie macie na myśli mówiąc o tym że warto ją robić co jakiś czas? Konserwacja czego? Tylko prosze się nie naśmiewać i udzielić prostemu chłopowi odpowiedzi
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Chyba chodzi o konserwacje podlogi w samochodzie, przed zimowa sola.
Ja wiem ze nasze PUGI maja ocynkowany spod samochodu, i w dodatku maja polozona warstwe pcv (tak to tak smiesznie sie nazywa) - czyli taka gumowa ochrone antykorozyjna.
Ja nigdy konserwacji nie robilem u siebie, co nie oznacza ze nie warto jej robic!
Jezeli macie taka mozliwosc, to czemu nie... zawsze to kolejna ochrona przed korozja.