Pożegnanie :( :( :(
Pożegnanie :( :( :(
Chce oglosic wszem i wobec ze sprzedalem dzis niestety moje cudo!!!
A mojemu (do dzisiaj) Cudownemu autku zycze zeby jego nowy wlasciciel szanowal i dbal o niego tak jak ja dotychczas
A mojemu (do dzisiaj) Cudownemu autku zycze zeby jego nowy wlasciciel szanowal i dbal o niego tak jak ja dotychczas
- simonszop
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
cheatoss - bez przesady
dobrze zrobiona 405-tka wyglada calkeim niezle
moj kumpel do niedawna jeszcze jezdzil zajebista - 2.0 benzyna, czarna, ladne felgi, przyciemnione szyby, usuniete wszystkie znaczki, zamki i klamki
powiem Ci ze ludzie sie za ta 405 ogladali dosc czesto
a z kolei o 605-tkach slyszalem duzo zlych opinii - podobno to jeden z najmniej udanych modeli Peugeota jakie byly produkowane.. ile w tym prawdy to nie wiem
ale moze cos w tym jest
moj kumpel do niedawna jeszcze jezdzil zajebista - 2.0 benzyna, czarna, ladne felgi, przyciemnione szyby, usuniete wszystkie znaczki, zamki i klamki
a z kolei o 605-tkach slyszalem duzo zlych opinii - podobno to jeden z najmniej udanych modeli Peugeota jakie byly produkowane.. ile w tym prawdy to nie wiem
ale moze cos w tym jest
405 beeesimonszop pisze:cheatoss - bez przesady
ale moze cos w tym jest
605 super foorka ... wystarczy spojrzeć w mój avantar
na 605 narzekają tylko Ci ludzie którzy kupili po taniości zaniedbany egzemplarz albo sami nie dbają o niego...
znajomy ma 605 która ma 600 000 przebiegu i jakoś jeździ
ogólnie SUPER FURA za rozsądne pieniądze...