Jarmarek pisze:Ja robiłem co mogłem żeby było 190, ale ni jak nie dało rady - ok. 183km/h od 160 o każdy dodatkowy km trzeba walczyć... wady długiej skrzyni.
Nie, chodziło mi dokładnie o długą, dawno z krótką nie jeździłem, ale z tego co pamiętam znacznie szybciej na niej przyśpieszał...
Naprawdę - różnica między 175 a 180km/h to kwestia ok. 1,5km - ja wiem że to tylko 120KM, ale wydaje mi sie że powinno być szybciej tymbardziej biegu jeszcze było trochę...
Powinno być szybciej. Na standardowym 122km silniku osiągnąłem kiedyś 200 na autostradzie na standardowej skrzyni z 1.9gi Cieżko było ale w końcu się udało. No ale w sumie Cabrio jest troche cięższe i może dach tworzy jednak większy opór...Może to dlatego
Banita pisze:Oj tam, nawet przy 140 nie rozwali szyby. Tylko troche dach sie powygina przy antenie.
potwierdzam i przebaiane otwarcie amski w pugu przy 130 km. Antena sie wdusiła i troszke krawedzie dachu, szyba w calsoci tylko 2 slady, maska trzymala sie tylko na jednym zawiasie oO.
Nie ma co panikowac i nagle hamowac, patrzysz w szpare na podszybiu widac pasy namalwoane na drodze i spokojnie wyhamowujesz.
Fox pisze:Powinno być szybciej. Na standardowym 122km silniku osiągnąłem kiedyś 200 na autostradzie na standardowej skrzyni z 1.9gi Cieżko było ale w końcu się udało. No ale w sumie Cabrio jest troche cięższe i może dach tworzy jednak większy opór...Może to dlatego
No raczej.
Mi jakos wystarczalo 1200m na rozpedzenie sie od 0 do 200 i zahamowanie do 0
fakt jest faktem że nie miałem bardzo długiej prostej - tak jak Kamil na rozpędzenie swojego, ale moim zdaniem już od 170 do 180 sprawia już spory problem... potem tak jak mówię nie miałem już okazji - zabrakło drogi, ale nie wyglądał jak by chciał mocno przyśpieszyć