Pytam z ciekawości czy w cabrio były pełne boczki drzwi przednich i tyłu....
jeśli były to w jakich kolorach i wersjach występowały..
Kolejne moje pytanie odnośnie tapicerki tylnej kanapy, czy jest opcja żeby zamienić obicia ze zwyklaka do cabrio, czy tak jak myśle nie da rady bo jest inny kształt i rozmiary..
Pozdrawiam
tapicerka cabrio..
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
tapicerka cabrio..
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 464582
Re: tapicerka cabrio..
Co do boczków przednich to w cabrio są takie same chyba jak w innych wersjach ale jestem ciekaw jak wygląda sprawa z tylnymi???
Jeśli chodzi o oparcie to ja włożyłem na stelaż od cabrio poszycie od GTi i jest dobrze..ale można by było zrobić małą poprawkę na maszynie i było by super
Jeśli chodzi o oparcie to ja włożyłem na stelaż od cabrio poszycie od GTi i jest dobrze..ale można by było zrobić małą poprawkę na maszynie i było by super
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
i tak widzę że nie jest źlemateon pisze:Co do boczków przednich to w cabrio są takie same chyba jak w innych wersjach ale jestem ciekaw jak wygląda sprawa z tylnymi???
bardzo się cieszę z tego powodu bo oznacza to że może skusze się na taki sam manewr jak Ty jak nie znajdę czegoś ciekawego. Będę miał nawet takie samo obicie a do grafita kupię po prostu dwa nowe kubły i będzie po sprawie sęk w tym że średnio do tej niebieskiej tapicerki drzwi pasuje ten szary...
ciekawy jestem czy na tył do cabrio były pełne boczki...
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 464582
Mógł bym prości Właścicieli CTi o zrobienie fotki tylnych boczków,bo te niebieskie doprowadzają mnie powoli do szału...
- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
tylne boczki różnią się w CTi ,a GTi czy innych wersjach Hardtop(nie było pełnych boczków) ,Przednie natomiast w CTI nie miały osłony na wewnetrzny parapet drzwi .
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
- Slavko
- Junior
- Posiadany PUG: 205 XRD 91`
- Numer Gadu-gadu: 6259259
- Kontakt:
Jeśli chodzi o tylne boczki rożnica jest również między elektrycznym i manualnym dachem.Kamkiler pisze:tylne boczki różnią się w CTi ,a GTi czy innych wersjach Hardtop(nie było pełnych boczków) ,Przednie natomiast w CTI nie miały osłony na wewnetrzny parapet drzwi .