A ja wczoraj widziałam grafitowe albo czarne GTI
Piaseczyńska rejestracja
Chłopaki ruszyli za mną w Jazgarzewie, po czym wyprzedzili mnie, a później zatrzymali się chyba na pizze w Łosiu
Wymiana uśmiechów i pojechałam dalej, dobrze, że jeszzcze nie mam swojego cabrio
hmmm no ja właściwie codziennie widzę GTeka u mnie w pracy jeden koleś nim jeździ stan całkiem całkiem ale on chyba nie do końca sobie zdaje sprawę z tego co posiada
A kogo widziałem w Greenie 4 maja na trasie z Opola do Częstochowy? Ja jechałem główną drogą, a ów kierowca próbował wyjechać z prostopadłej. Nie wiem niestety co to była za miejscowość, a i numerów nie przyuważyłem.
Ja ostatnio widziałem srebrne, 5-drzwiowe 205 na Trasie Łazienkowskiej w Warszawie. Numery zaczynały się od "WF", a pojazd prowadziła młoda kobieta.
Niestety się spieszyłem i nie dałem rady się przyjrzeć...
Przed 30-ma minutami w Skierniewicach koło Tesco / Castoramy widziałem wiezione przez busa na lawecie 205 GTI rajdówkę.... zauważyłem ją w ostatnim momencie wiec widziałem ją max 1 sek..przypominała mi rajdókę braci Krawczyków...kurde nawet nie zdążyłem na rejestrację spojrzeć...
W sobote minalem sie na Powstancow Slaskich z zoltym tweetiem ktorego kiedys zbudowal Grzesiek 205mi16. Milo bylo widziec w koncu ten samochod na miescie a nie w hangarze. Pedzil ok 140kmh. Ledwo go dopedzilem przyplacajac poscig prawie zyciem hamujac z piskiem opan ze 160kmh na swiatlach na skrzyzowaniu pod wiaduktem z Kamienskiego. Pisk opon i dym spod kol zwrocil uwage nowego wlasciciela i otworzyl okienko mowiac:
-Czesc , mam 2.1 HDI, a ty?
-ja mi16, jestes na forum?
-tak
-to sie zgadamy
No i on pojechal prosto a ja skrecilem w prawo. Jakiego nicka ma nowy wlasciciel tweetiego i kto to w ogole jest? Zapomnialem podczas naszej ktorkiej pogawedki o to spytac:)
Dzis z rana kolo McDonalda na trasie w Lublinie 205 Roland Garros cabrio na warszawskich numerach i o dziwo potem to samo auto kolo Olimpu wieczorkiem juz z nowym dachem
Ja jakoś 20min temu na ul. Sikorskiego spotkalem szarego lub srebnego Cti mial jeden lub dwa uchwyty na masce. Auto bylo na Wrocławskich blachach. Ktoś z fc?
Dzisiaj na Broniewskiego czerwone 205 V6
Meteorrr dał mały pokaz możliwości V6
Dźwięk niesamowity Problemy z trakcją przynajmniej na pierwszych 3 biegach. Opony chyba co 2 tygodnie będziesz zmieniać
Pozdr