Zdjalem ostatnio ten plastik z tylnej klapy i nie koniecznie chce go z powrotem zakladac
Zostaly mi takie 4 krotkie bolce i mala dziurka - z tym nie ma problemu.
Problem jest z zamkiem (a wlasciwie z tym plastikiem ktory go oslania) - bo taki czarny zostanie - da sie to jakos pomalowac ?? A moze go wogole wywalic i klape calkiem gladka zostawic??
Tylko znowu problem - trzeba jakos bagaznik otwierac..
Czy ktos z Was robil cos takiego i moglby dac mi jakies wskazowki ??
pewnie, że da się to pomalować, ja mam tą obwódkę od zamka pomalowaną pod kolor auta i jest si, a jakbyś chciał zamek likwidować to wtedy musisz mu zrobić żeby się jakoś "zdalnie" otwierał czyli patent z siłownikiem do klapy
Jesli chcesz zrobic gladka klape,to najtanszym rozwiazaniem,zeby to otwierac jest mechanizm z poloneza na linke-dzwignie montujesz przy fotelu kierowcy i gotowe:)
Szymon ja jutro na 100% zabieram się za tą belkę, więc lada dzień powiem Ci co z tego wyszło!
A jak już Ci powiem to będziesz miał okazję się odwdzięczyć i powiesz mi co i jak zrobiłeś z tym zamkiem!
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Czy ktoś już robił ten patent z linką od Poldka? Jeśli tak to baaaardzo bym prosił o jakiś w miarę dokładny opisik całego procesu, bo kupiłem mechanizm, ale z tego co widzę będzie trzeba trochę przeróbek zrobić żeby to ładnie pasowało!
Dlatego prosiłbym o przekazanie wiedzy kogoś, kto ma to już za sobą
Pozdrawiam!
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
jak zrobisz to otwórz nowy temat. Elektryczna klapa albo cos takiego
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Kiedy sie pojawi ten opis elektrycznej klapy, bo tez chcialbym wyrzucic ten zamek z tylu.
Pozdrawiam
z gory przepraszam za OT
witaj, powiedz mi... trafiles na strone poprzez ulotke zza wycieraczki? jesli tak, rozpalisz we mnie iskierke radosci/nadzei ze te drukowanie i jezdzenie za p205 po szczecinie i okolicach cos dalo =]
Niestety nie, ale moje autko mam od niedawna, wiec moze to dlatego.. Rowniez przepraszam za OT.
TOMBIKE : to prosimy o jakis tutorial i info gdzie kupiles czesci..