GÓRNY ŚLĄSK
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 1.9 GRD rocznik 90
- Numer Gadu-gadu: 4387575
GÓRNY ŚLĄSK
Witam,
świeżak jestem ale może wyjdę z inicjatywą :d Tak przeglądam forum i jakoś nie mrawo ze zlotami w naszym regionie. Jest wogóle ktokolwiek chętny???
Pozdrawiam
świeżak jestem ale może wyjdę z inicjatywą :d Tak przeglądam forum i jakoś nie mrawo ze zlotami w naszym regionie. Jest wogóle ktokolwiek chętny???
Pozdrawiam
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: GÓRNY ŚLĄSK
Tak naprawdę jest nas mało aktywnych na śląsku... Ostatnio na spocie z Górnego Śląska byliśmy rok temu w Częstochowie, było nas 6-7 pugów i od tamtej pory cisza...
Ja jestem chętny zawsze o ile czas i fundusze pozwolą...
Mój najbliższy wolny termin jest dopiero po 1.09.2009 najbliższy weekend bieszczadzki Trip a później urlopowe wakacje...
Będę zaglądał do tematu może coś z tego wyjdzie...
pozdrawiam
Ja jestem chętny zawsze o ile czas i fundusze pozwolą...
Mój najbliższy wolny termin jest dopiero po 1.09.2009 najbliższy weekend bieszczadzki Trip a później urlopowe wakacje...
Będę zaglądał do tematu może coś z tego wyjdzie...
pozdrawiam
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
-
- Junior
Nie pozostaje nic innego jak tylko podać pomysł i termin... ja nic nie proponuje bo w najbliższym czasie nie będę mógł się pojawić, ale jak znacie fajne miejsce gdzie można coś zobaczyć to dajcie propozycje może najpierw miejsca a później będziemy ustalać terminy?
W tym temacie jest nas 3 ale jak pojawią się konkrety to i pojawią się chętni...
W tym temacie jest nas 3 ale jak pojawią się konkrety to i pojawią się chętni...
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 1.9 GRD rocznik 90
- Numer Gadu-gadu: 4387575
Ciężko właśnie wybrać w miarę fajne miejsce. Szczególnie kiedy nie wiadomo skąd ludziska by się zjechali.
-
- Junior
Tak właśnie myślę że krk ma zgraną ekipę i jest najbliżej...
Wpadłem na pomysł że może ostatni weekend Sierpnia byłby dobry na jakieś spotkanie? ja wrócę wcześnie z urlopu i pomyślałem, że chętnie wybrałbym się do krk chociażby pooglądać dawną stolicę
Znajdą się chętni?
Wpadłem na pomysł że może ostatni weekend Sierpnia byłby dobry na jakieś spotkanie? ja wrócę wcześnie z urlopu i pomyślałem, że chętnie wybrałbym się do krk chociażby pooglądać dawną stolicę
Znajdą się chętni?
- maciooo
- Junior
- Posiadany PUG: 205 indiana
- Numer Gadu-gadu: 7075900
- Kontakt:
no witam!
ja się pisze na spot i w Kr i u nas na. trzeba by tylko jakos dograc to ino i co by to nie byl juz poczatek zimy
ja się pisze na spot i w Kr i u nas na. trzeba by tylko jakos dograc to ino i co by to nie byl juz poczatek zimy
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Odczytuję to jako wielki komplementosmolov pisze:Tak właśnie myślę że krk ma zgraną ekipę i jest najbliżej...
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Wszyscy walę do Krakowa ,a może byśmy się wybrali na Śląsk do Katowic na grilla też mają fajne i atrakcyjne miejsca aby cię spotkać co wy na to
- kluska
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: BYŁO: 405 Mi16, 205 Cti, Bx 16v, Bx 14 monobloc, 2cv, Xantia Hdi JEST: 205 Automatic, 309 GTi
- Numer Gadu-gadu: 3337185
ja sie chetnie wybiore na jakis slaski spocik
Citroen & Peugeot Service
Opole ul. Mieszka I-go 11
tel. 77-4536583
Opole ul. Mieszka I-go 11
tel. 77-4536583
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
Ja na spoty będe mógł jeździć jak zrobie prawo jazdy , a dopiero moge zacząć 6 pazdziernika...3 miesiace przed 18stką ^^. Więc jak prawko będe miał w lutym to i Pug powinien być zrobiony na cacy , więc Spot Górny Śląsk i -> KRK odwiedze Was też .
- morpheusss
- Junior
- Posiadany PUG: 205 XS '89 TU3M - wrak & 205 XL TU3M & 205 Look TU3M
- Numer Gadu-gadu: 2292990
Panie i Panowie z południa Polski... zbliżają się święta, możechociaż z tej okacji w końcu uskutecznimy jakiś zlot ? Katowice / Kraków - gdzie będzie więcej chętnych.
No to jak ? kto ma ochote niech pisze !
pozdrawiam!
No to jak ? kto ma ochote niech pisze !
pozdrawiam!
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
Ja mam ochotę tylko Puziolot dzisiaj odmówił posłuszeństwa - pękł przewód paliwowy i kapie na kolektor :/
- morpheusss
- Junior
- Posiadany PUG: 205 XS '89 TU3M - wrak & 205 XL TU3M & 205 Look TU3M
- Numer Gadu-gadu: 2292990
no to taśma klejąca i za minutę remont skończony
Bardziej myślałem o weekendzie 19-20 grudnia, jakoś w sobotę albo niedzielę się spotkać, pogadać... no ale narazie odzew cichy
Bardziej myślałem o weekendzie 19-20 grudnia, jakoś w sobotę albo niedzielę się spotkać, pogadać... no ale narazie odzew cichy