Zlot w Krakowie
- wojtasny
- Junior
- Posiadany PUG: 1,4 GR
- Numer Gadu-gadu: 5750955
- Kontakt:
Re: Zlot w Krakowie
Sprawę mam koledzy http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.ph ... 39#p192739
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Nie umiem niestety pomoc w tej sprawie. Nie znam sie zupelnie na silnikach gaznikowych:(
Nikt z Krakowa sie oprocz mnie nie wybiera na AirShow do Radomia? Troche szkoda. Smutno sie bedzie samemu jechalo bez znajomego glosu w CB albo innego pezota w lusterku:(
Nikt z Krakowa sie oprocz mnie nie wybiera na AirShow do Radomia? Troche szkoda. Smutno sie bedzie samemu jechalo bez znajomego glosu w CB albo innego pezota w lusterku:(
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Ja bylem dzisaj w Radomiu zawiesc koszulki i inne pierdoly ale bylem autem firmowym wiec niestety nie moglem zostac na dluzej:/
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
No to nic straconego bo ja się wybieram dopiero w niedzielę rano. Miło by było jechać razem
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
Oj bylo by bylo ale niestety pug jest troche uziemiony bo rozwalila mi sie oslona przegubu i to tak ze smarem mam pochlapane nawet drzwi!! Nie orientuje sie tak wogole ktos czy w gti 1.6 przegob jest normalnie rozbieralny czy jest to tak jak w TU? Bo jesli tak to chetnie pozycze od kogos takie stozki do naciagania oslon
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
z tego co pytałem w band to kiedyś był wymienialny ale chyba tylko prawy ale już są przeguby niedostępne tylko cale półosie tak mi powiedzieli
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
Syndykat Sępów Krakowskich
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
No ja mam własnie prawy strzelony i chcialbym jakos zedrzec przegub zeby wymienic ten cholerny mieszek
No i odebrałem od lakiernika maseczke z garbem ,może jakieś spotkan w Krakowie ,co wy na to !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 04 wrz pt, 2009 11:38 am przez robson, łącznie zmieniany 2 razy.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Czemu chcesz go sprzedać? Jak sam wystawisz na sprzedaż to pewnie Ci sie nie zwróci to co w niego włożyłeś. Poczekaj aż komuś się spodoba i sam się zgłosi proponując jakąś uczciwą cenę. Co do spotkania to ze mną ciężko w ten weekend, chociaż np w piatek po 20 jak wyjdę z treningu mógłbym wyskoczyć gdzieś na miasto. W sobotę mnie nie ma od rana do wieczora, a w niedzielę możliwe że wybiorę się do Ojcowa jak będzie ładna pogoda. Moglibyśmy się w sumie gdzieś tam umówić jakby rzeczywiście było ładnie:)
Wiesz narazie mam takie myśli choć bardzo mi go szkoda ,a za czapke gruszek nie oddam,tym bardziej że tych aut jest coraz mniej ,na zime na kołki plandeka i niech stoi w garażu i czeka na ciepłe dni,do Ojcowa bym się przejechał ,żeby nas było więcej tam są fajne tereny,może się ktoś jeszcze odezwie.!!!!!!!!!!!!!!
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
a po coś kupował jak chcesz sprzedać teraz?
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Robson, mnie namawiasz, żebym nie sprzedawał swojego, a teraz takie rzeczy piszesz? Trzymaj go, opiekuj się, bo może już więcej nie trafić w tak dobre ręce.
- wojtasny
- Junior
- Posiadany PUG: 1,4 GR
- Numer Gadu-gadu: 5750955
- Kontakt:
Robson . Patrząc na mojego lwiaka, na rocznik, trud z jakim znajduje do niego części, stan blacharki z którą chciałbym zrobić w tym roku, już nie liczę że włożyłem w niego ponad 6tys w ciągu niecałych dwóch lat... Ale to auto ma swoja duszę, ma to coś... Jak czasem jadąc przez jakąś wioskę lub miasto ludzie się oglądają i pytają co to za auto, dając mu 10 lat mniej... To nie jest "das auto" które można w każdej chwili sprzedać i kupić następne... Peugeot 205 to jest legenda, którą MY szanujemy . Tak w skrócie... Nie sprzedawaj GO!!!!!!
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
No niestety na tym polega zabawa zwana peugeot'em 205
Bo te wozidełka mają to coś, jesteś scześliwy ze go masz ?, dobrze Ci sie nim jeździ ?, zawiódł Cie kiedyś ? To po kiego go chcesz sprzedawać
Bo te wozidełka mają to coś, jesteś scześliwy ze go masz ?, dobrze Ci sie nim jeździ ?, zawiódł Cie kiedyś ? To po kiego go chcesz sprzedawać
No dobra nie sprzedaje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!