Mój biedny Peugeocik
- Krzysiek511
- Junior
- Posiadany PUG: Peugeot 205 Green
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Mój biedny Peugeocik
Zrób jak pisze dzikson. Nawet niedawno widziałem u siebie na dzielni ogłoszenia o green z 91r.(tylko trzeba lubieć biały kolor)
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
- Numer Gadu-gadu: 0
Silnik odpalił bez najmniejszych problemów i co lepsze chodzi bez żadnych dziwnych dźwięków żadnego pukania "cyka" jak dawniej... biegi w skrzynie wchodzą wszystkie sprzęgło działa... przez chwile przeszła mi myśl o naprawie ale... przynajmniej przez parę chwil znów poczułem duszę tego auta...
Ubolewam nad tym że zabiłem takie fajne auto oryginalny XS w pełni sprawny ;( matko... normalnie płakać się chcę ;(
Obecnie na necie nie ma ofert ze śląska które mnie interesują... a nie pojadę po auto 400km bo mi się to nie opłaca... myślę żeby wziąć kredyt i kupić sobie troszkę inny samochód mam na myśli citroena xantię (mamy już 2 takie w rodzinie) z tym że teraz wszystko w rękach banku -można powiedzieć jaki kredy takie auto mnie czeka
Ubolewam nad tym że zabiłem takie fajne auto oryginalny XS w pełni sprawny ;( matko... normalnie płakać się chcę ;(
Obecnie na necie nie ma ofert ze śląska które mnie interesują... a nie pojadę po auto 400km bo mi się to nie opłaca... myślę żeby wziąć kredyt i kupić sobie troszkę inny samochód mam na myśli citroena xantię (mamy już 2 takie w rodzinie) z tym że teraz wszystko w rękach banku -można powiedzieć jaki kredy takie auto mnie czeka
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
Wiesz jak bym pracował w banku i przyszedłbyś po pożyczke i powiedział że chcesz kupić nowego puga 205 to bym ci udzielił kredytu,ale na Citroena zrobił bym ci fotke i na tablice ogłoszeniową "Tego pana nie obsługujemy" masz magazyn z częściami kup coś i nie mów że 400km się nie opłaca jechać,ja po swoje byłem w Tomaszowie Mazowieckim i w ciemno pojechałem to jest ryzybo.
- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
http://otomoto.pl/peugeot-205-C9750382.html tu masz ciekawe auto, z Bytomia nie masz daleko do Lubina