Zlot w Krakowie

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
LZ_205
Junior
Posiadany PUG: chwilowo nie posiadam ;/

Re: Zlot w Krakowie

Post autor: LZ_205 »

mam dziwne przeczucie że te koła są z partnera którego wrzucił moralez :twisted:
robson
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: robson »

Tak to są te felgi ,a za te pieniądze to Rafał powinien do Częstochwy na kolanach maszerować !!!!!!!!!!!!!! :N O-)
Ostatnio zmieniony 10 paź sob, 2009 1:34 pm przez robson, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

robson pisze:Rafał strzał w 10-tke następny komplet w Krakowie super !!!!!!!!!!!! :W _O_
_O_ _O_ _O_ _O_ brawooooo teraz tylko maseczka z gabrem lakierek i bedzie jak z avantara
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
robson
Peugeot 205 Master

Czy ktoś ma kontakt z Foxem bo się nie oddzywa,a lał beton,może sobie zrobił buty z betonu i potrzebuje pomocy !!!!!! :D :spie:
Awatar użytkownika
druan
Maniak

>:) betonowe buciki :lol:
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

robson
Peugeot 205 Master

Rafał może byś się pochwalił,chyba że pogubiłeś wszystkie felgi po drodze i przyjechałeś na lawecie,druan by koła pogunił miał

odkręcone szpilki z przodu oba koła !!!!!!!!!!!!!!!!!! :N :W

Trafione wczoraj w Nowej Hucie 205 i 309 GTI na Francuskich numerach :Y
Załączniki
20091008615.jpg
20091008614.jpg
Ostatnio zmieniony 10 paź sob, 2009 7:11 pm przez robson, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

Ale jaja... Dobrze, że mu nie poodpadały, bo 1,1 GTI przecież jest bardzo potrzebne w trakcie roboty z Miami Blue.
Ja kupiłem dziś 16 nowych śrub, żeby mi felgi nie odpadły po drodze, co chwila sprawdzałem, czy coś się nie tłucze i czy wszystko ok. :D

Potwierdzam przeciek Józka - kupiłem felgi Speedline SL434, potwierdzam też podejrzenia Michała - to są te z Peugeota Partnera.

Do Krakowa jechało mi się lepiej niż na starych speedline'ach. Może to zasługa wyższego profilu opony :?: Fele są ubrane w kapcie 195/55 15 r. Na razie zostają do styrania, a potem się zobaczy...

Zdjęcia i więcej info załączę tradycyjnie w wątku o moim poczciwym Pugu, ale to raczej wieczorem... Jak już się zlecimy krakowską ekipą i rozlecimy z powrotem do domów.
Awatar użytkownika
druan
Maniak

>:) KRAKOWSKA EKIPA ROŚNIE ROŚNIE W EXTRA GADŻETY >:)
I OCZYWIŚCIE PUGI >:) coraz bardziej zadbane _O_

Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Fox dzisiaj przezyl nie lada przygode bo spotkal sie w drodze na wioske z drzewem...Na szczescie straty nie sa duze. Do tej pory nie wiem jak to sie stalo. Jakas kaluza na zakrecie, czy naniesiony przez wode mul no i obrocilo nas przy 70kmh, potem probowalem sie jakos ratowac ale w koncu i tak nie udalo sie zhamowac do zera i walnelismy samym srodkiem tylu w drzewo...Gdyby roslo chociaz 2m od drogi to bysmy je omineli ale akurat w tamtym miejscu stykalo sie z asfaltem a droga wązka. Nie było gdzie uciekać. Klapa do wymiany, zderzak wpadl gdzies do lasu no i podloge bagaznika trzeba bedzie pewnie wymienic. Zawieszenie cale, wydech caly,lampy cale tylko rezerwa chyba troche ucierpiala. Przykra sprawa. Auto na szczescie o wlasnych silach i calkiem sprawnie dojechalo do znajomego blacharza i bedzie naprawiane. Ogolnie to masakra - moj pierwszy wypadek:( Musze sobie kupic jakis wiekszy samochod na takie zabawy bo powiem szczerze - widok drzewa zblizajacego sie we wstecznym lusteku to zadna frajda:) Szczęście w nieszczęściu takie że to nie przód albo bok ucierpiał bo byłoby po samochodzie. Tył okazał się wyjatkowo wytrzymały:)
Tak czy siak - na miesiąc pewnie jestem wyłączony ze spotkań, bo znajomy który ma go naprawiać jest strasznie zawalony robotą, a że to jest jeden z najlepszych speców w Polsce ( robi blacharkę zabytkowych samochów które nawet z zagranicy mu ludzie przywożą ) to nie chce dawać go nikomu innemu bo auto jest wyjątkowe w końcu, no nie?:) Pozdrawiam - mam nadzieję że wam się spotkanie dzisiejsze lepiej udało:)
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

Foxiu, strasznie nam przykro z powodu wypadku. Nam, to znaczy ekipie zlotowej, która przez długie godziny debatowała u Józka w kuchni przy winogronach i ciepłej herbacie.
Czekaliśmy na wiadomość od Ciebie, ale nie taką...
Teraz wszyscy mamy nadzieję, że uda się przywrócić Peżocinie blask i że nikogo w tym czasie nie wykończy...
Na pocieszenie załączam fotkę grupy wspierającej
Obrazek
Awatar użytkownika
druan
Maniak

To był jeden z najdłuższych zlotów:)i najprzyjemniejszych :):)OBY WIĘCEJ TAKICH ZLOTÓW TYLKO BEZ SAMOCHODÓW :mrgreen:

robson
Peugeot 205 Master

Ale mnie głowa boli 8)7 :N
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Wiecie może czy tylnia klapa od zwykłej wersji jest taka sama jak od gti? Chodzi mi w sumie głównie o mocowanie lotki. Ona jest przyklejana i bez problemu mogę sobie ją przełożyć z rozbitej klapy do nowej czy są w samej klapie jakieś dziury na mocowanie?
Awatar użytkownika
druan
Maniak

DZIURY SĄ jest przykręcana lotka

Awatar użytkownika
druan
Maniak

robson pisze:Ale mnie głowa boli 8)7 :N
:lol: :lol: :lol: :lol:

Zablokowany