Gutmann Special
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 CTi
- Numer Gadu-gadu: 2422735
Re: Gutmann Special
cyknij fotki tych junaków... mam do nich wieeelki sentyment 

Zdjęcia CTI: http://jarmarek.205.pl
- chaos
- Junior
- Posiadany PUG: sie mota zmota
- Numer Gadu-gadu: 3116894
jak znajde czas to cykne, jeden jest w całości z koszem
a 2 w cześciach, do tego mam 2 przyczepy części.

sygnatura usunięta ze względu na pokazywanie nagich pośladków i pięknych dorodnych piersi...
- kubagti
- Junior
- Posiadany PUG: GTI 1.6 i 1.9
- Numer Gadu-gadu: 2332343
Świetnie wyszło:) napis malowany czy naklejka ?
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
malowany oczywiście 

- kubagti
- Junior
- Posiadany PUG: GTI 1.6 i 1.9
- Numer Gadu-gadu: 2332343
super naprawde SUPER !!!!
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
a co z gutmannem?chaos pisze:ja jednak stwierdziłem że jak 205 to musi być gti, (...)
- chaos
- Junior
robi się cały czas
mechanicy to baaaaardzo wolne istoty ( mówie oczywiście o tych co mi robią gutmanna ), w między czasie do kolekcji doszło białe cabrio oraz białe gti 

sygnatura usunięta ze względu na pokazywanie nagich pośladków i pięknych dorodnych piersi...
- d_ARC
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Rallye16 - powoli, ale do przodu :)
- Numer Gadu-gadu: 2897169
- Kontakt:
Żeby zrobić dokładnie, nie trzeba się spieszyć, bo można coś sp***** Jeśli tylko rzeczywiście robią, to luz 
A w ogóle to pochwal się zakupem, foto jakieś na wyjściowo. Wolałem nie jechać go oglądać zanim Konrad sprzeda, bo jeszcze wróciłbys z pustymi rękoma

A w ogóle to pochwal się zakupem, foto jakieś na wyjściowo. Wolałem nie jechać go oglądać zanim Konrad sprzeda, bo jeszcze wróciłbys z pustymi rękoma

- chaos
- Junior
jak zrobie fotki to się pochwale, narazie musze kilka drobiazgów poprawić 

- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
czekamy czekamy - na szczegóły - gdybyś zrobił zbliżenia gutmannowych dodatków było by fajniechaos pisze:jak zrobie fotki to się pochwale, narazie musze kilka drobiazgów poprawić
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
- chaos
- Junior
już niedługo powinien być gotowy.
teraźniejsi mechanicy dostali deadline do końca miesiąca, co oznacza że robią go już rok !
teraźniejsi mechanicy dostali deadline do końca miesiąca, co oznacza że robią go już rok !
- chaos
- Junior
a więc tak:
mam dość już wodzenia za nos i wydawania mojej kasy na niewiadomo co.
Odebrałem samochód lawetą i narazie wstawiłem do garażu i czekam aż mój stan psychiczny się poprawi i będe kontynuował.
Stan na dziś:
wnętrze rozgrzebane, przód słabo spasowany, wiązka nie połozona, przewodów hamulcowych nie znalazłem, lekko zgięta ramka drzwi, wybrzuszenie na masce ( coś leżało i została zamknięta ), zadrapane nadkole, brzydko spasowane poliwęglanowy szyby z tylu, silnik nadal nie odpalony.
Przez pierwsze 6 miesięcy prace szły dobrze, kolejne 7 miesięcy wygląda na to że samochód stał i nic się w nim nie działo, stan po pierwszych 6 miesiącach był o wiele lepszy niż jest teraz.
Do skończenia projektu brakuje jeszcze kupe kasy, czasu oraz co najważniejsze zapału.
Jestem zdołowany i przygnieciony faktem, że wydałem już 25 tyś zł ( łącznie z wszystkim ) i samochód nadal wymaga inwestycji.
wstępnie zaplanowane 15 tyś zł jak widać nie udało się.
także z tym projektem poczekam jeszcze "troche" a w między czasie robie białego, silnik już zakupiłem od Banity, plan jest taki że go włoże tak jak jest a ten co go wyjme przejdzie kapitalke, tym razem będe to robił sam w wolnym czasie, boje się dać go gdziekolwiek.
mam dość już wodzenia za nos i wydawania mojej kasy na niewiadomo co.
Odebrałem samochód lawetą i narazie wstawiłem do garażu i czekam aż mój stan psychiczny się poprawi i będe kontynuował.
Stan na dziś:
wnętrze rozgrzebane, przód słabo spasowany, wiązka nie połozona, przewodów hamulcowych nie znalazłem, lekko zgięta ramka drzwi, wybrzuszenie na masce ( coś leżało i została zamknięta ), zadrapane nadkole, brzydko spasowane poliwęglanowy szyby z tylu, silnik nadal nie odpalony.
Przez pierwsze 6 miesięcy prace szły dobrze, kolejne 7 miesięcy wygląda na to że samochód stał i nic się w nim nie działo, stan po pierwszych 6 miesiącach był o wiele lepszy niż jest teraz.
Do skończenia projektu brakuje jeszcze kupe kasy, czasu oraz co najważniejsze zapału.
Jestem zdołowany i przygnieciony faktem, że wydałem już 25 tyś zł ( łącznie z wszystkim ) i samochód nadal wymaga inwestycji.
wstępnie zaplanowane 15 tyś zł jak widać nie udało się.
także z tym projektem poczekam jeszcze "troche" a w między czasie robie białego, silnik już zakupiłem od Banity, plan jest taki że go włoże tak jak jest a ten co go wyjme przejdzie kapitalke, tym razem będe to robił sam w wolnym czasie, boje się dać go gdziekolwiek.
- kubas
- Maniak
- Posiadany PUG: rallye
- Numer Gadu-gadu: 0
O kurcze dużo już kasy poszło... Rób sam lepiej na tym wyjdziesz !
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
i co tam dalej?
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.