Zlot w Krakowie

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI
Numer Gadu-gadu: 0

Re: Zlot w Krakowie

Post autor: druan »

ogólnie to ciekawie wygląda na tych felgach :wink: robson to przecież nasza sąsiadka :mrgreen:
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Jarmarek pisze:Fox, o jakim cięciu i spawaniu mówisz? 8)7

Jeśli masz GTI na części kompletne to robota może sprowadzić do działania na zasadzie plug&play (w dużym uproszczeniu oczywiście :wink: )

AHA... żeby nie było... w przypadku VTS z tego co pamiętam właśnie TRZEBA spadać - chodzi o łapę silnika - ale trzeba to potwierdzić - najlepiej u Żywika :)

Nie wiem czemu ale wydawalo mi sie ze XU i TU maja rozne miejsca mocowania silnika - stad ten tekst o spawaniu:) Tak na prawde to domyslam sie ze w kazdym wypadku trzeba troche pospawac - tak jak u mnie przy wymianie na mi16 wydech byl pod zlym katem i Grzesiek mi go troche "wyregulowal":) Po Eurotripie i zobaczeniu jak chodzi samochod Zywika moge z cala pewnoscia powiedziec ze jest to lepszy wybor na ewentualny swap niz XU5. Tak jak piszecie - nawet XU9 mogloby miec z nim problemy.

Teraz dobra wiadomosc. Klapa z allegro juz jest u blacharza, podloga w bagazniku wyklepana, zderzak z dokladka przyjdzie w paczce od Banity i wszystko byloby cacy gdyby nie to ze blacharz jednak sugeruje wymiane pasa tylniego na nowy. Musze wiec znow zaczac poszukiwania jakiegos auta do pociecia na zyletki z ktorego moglbym cos takiego sobie wyciac. Tak czy siak jeszcze 2-3tyg pewnie bez auta mnie czekaja:(
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
Kontakt:

Post autor: gad »

Dzwon do tego kolesia co robson kupował od niego drzwi!! Kolesc chyba napalony jest na ciecie tego auta wiec takie wycinanie pasa tylniego napewno sprawilo by mu sporo radosci 8)
Awatar użytkownika
druan
Maniak

gad masz może taka gume jak na foto zbędną niepopękaną po montażu stożka??? :wink:
Załączniki
DSCN0791.jpg
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

robson
Peugeot 205 Master

Post autor: robson »

Piotrek jak będziesz rozbierał GT ,to pisze się na kompletny silnik z wiązką !!!!!!!!!!!!!!! :W 8)7 ten uśmieszek to do mnie !! :Y a kupiłeś drzwi od tego gościa i czy odkręciłeś coś dla mnie !!!!!! :N
Awatar użytkownika
druan
Maniak

ja też bym się pisał na wiele rzeczy jak coś >:)

Awatar użytkownika
jozek
Maniak
Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
Numer Gadu-gadu: 4886607

Post autor: jozek »

Ja też, dokładkę tył i poszerzenia;)
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
Kontakt:

Post autor: gad »

Puki co jeszcze nic nie wiadomo! W oddali jaśnieje i blyszczy sie zdrowa buda z winnera:) Wiec narazie ze drzwiami przystopowałem bo nie mam zielonego pojecia co bede jeszcze robil. Narazie na gwałt szukam jakiejkolwiek pracy.
Gume mam ale niestety tez popękaną:/
pszemeq
Uzalezniony
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1459401

Post autor: pszemeq »

Panowie autko odebrane od lakiernika i co najwazniesze chce śmigać i nawet nawet wygląda :wink:

A ten cj co zapodał Robson to prawdopodobnie ten którego widze prawie codziennie pod polibudą, nigdy nie mam czasu podejść i obczaić ale jak będzie czas to obacze czy to ten, zlokalizuje właściciela/ke i zwerbuje.
robson
Peugeot 205 Master

pszemeq zapodaj fotki po malowaniu,a CJ śmiga młodziutka blądynka tego CJ miałem kupić lecz nie ładnie przerobiony (anglik) :W
pszemeq
Uzalezniony

Musze brata namówić na sesje bo ja niemam ręki do aparatu zupełnie, ewentualnie możnaby na żywo pooglądać 8)7
Awatar użytkownika
druan
Maniak

pszemeq pisze:Musze brata namówić na sesje bo ja niemam ręki do aparatu zupełnie, ewentualnie możnaby na żywo pooglądać 8)7
POWIEM że Ja z chęcią bym oglądnął Twojego garosa na żywo:) 8)

robson
Peugeot 205 Master

Łukasz jak widziałem przed malowaniem było super ,teraz pewnie malinka,a jaki środek super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :W
pszemeq
Uzalezniony

Może nie malinka ale jest całkiem fajnie jeszcze trzeba podociągać pare spraw bo niektóre plastki odstają tu i ówdzie po montazu ale sie zrobi
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

A co z garrosowymi naklejkami po bokach auta? Masz je, czy trzeba będzie z papieru kolorowego wycinać? 8)
Gratuluję pomalowania budy. _O_ Ja się do tego zbieram, ale nie wiem kiedy się doczekam...
Zablokowany