Zlot w Krakowie
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Re: Zlot w Krakowie
Co racja to racja, 4 lata temu wrzucilem ten samochod na forum, http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.ph ... =205+Dimma
niestety juz sie zdjecia nie wyswietlaja ale mozna go zobaczyc w galerii na stronie
1, 11, 12 strona http://peugeot205.pl/index.php?modul=ga ... 9&pg_id=11
niestety juz sie zdjecia nie wyswietlaja ale mozna go zobaczyc w galerii na stronie
1, 11, 12 strona http://peugeot205.pl/index.php?modul=ga ... 9&pg_id=11
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
O jaa!! Ale czad!! Gadzie, jak mogę Cię jutro upolować? Ja też chcę taki
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
Myślicie nad organizacją jakiś spotów w krk przez zimowymi zawiejami, zamieciami i zawieruchami? Póki mamy "piękną", "złotą", polską jesień...
To może jak będzie jakiś przyzwoity termin w Kraq i siostra będzie jechała do znajomych to się zabiore i Was odwiedze o ile nie nic przeciwko klubowiczom bez możliwości prowadzenia własnego samochodu . Ale też Francuz , bo Citroen Xsara 2.0(w zasadzie ciężko dostać taką wersje) Chociaż...styl jazdy mojej siostry...ouch
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
No musisz dzwonic:) Rano tak do 10 to przy rądzie mogilskim tam gdzie mnie ostatnio podwoziłes a w ciagu dnia to miedzy innymi na zlotego wieku:)
Piotrek ciesze sie ze kubeczki sie podobaja, a co do mycia w zmywarce to nigdy nie probowałem ale mam w domu duzo takich roznorodnych kubeczkow wiec jeden moge poswiecic na probe.
Piotrek ciesze sie ze kubeczki sie podobaja, a co do mycia w zmywarce to nigdy nie probowałem ale mam w domu duzo takich roznorodnych kubeczkow wiec jeden moge poswiecic na probe.
Piotrek super kubeczki !!!! Więc tak kubek jest ale pusty, teraz trzeba wprosić się do Józka i Mai na kawe ze śmietanką Super !!!
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Robson zapraszamy ale nie w ten weekend lecz w następny co by Maja miała czas powrócić do zdrowia. Bardziej na grzańca niż kawę ze śmietanką więc proponuje bez aut. Zresztą reszta krakowskiej też jest mile widziana.
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
Gad kubeczek Super:) Wielkie Dzięki naprawdę zajefajny
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Wcisnołem dziś pod polibudą wizytówke z adresem za wycieraczke jakiemuś zmęczonemu cj'cikowi na blachach bodajze sbi czy coś w tym stylu, zobaczymy czy będzie jakiś odzew.
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
zlokalizowany Xs czerwony nawet całkiem ładny gdyby nie te naklejki tuningowe i halogeny w grilu
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Gad podobno dla mnie też masz kubeczek:) Jeśli to sprawdzony njus to kiedy można Cie nawiedzić? W niedziele wybieram się ze szlifierką kątową do Marina rżnąć jego Gentry i wydzierać narządy do przeszczepu do mojego puga to moze bym po drodze o Ciebie zahaczył?
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
Wcisnołem dziś pod polibudą wizytówke z adresem za wycieraczke jakiemuś zmęczonemu cj'cikowi na blachach bodajze sbi czy coś w tym stylu, zobaczymy czy będzie jakiś odzew.
To może ja sobie drukne jakieś karteczki z adresem i powciskam Pugom w mojej dzielnicy Katowic, bo widziałem 4-5 , ale były to zwykłe zmęczone życiem. Jeden nawet mnie mijał z mocno krzywą belką.
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Druan ten xs to ato jednego mechanika z warsztatu na ulicy zmujdzkiej. Serwis nazywa sie NSR racing a autem jezdzi taki starszy koles Gadałem z nim kiedys, bo pracowałem w warsztacie obok, i ogladnalem autko wiec wyglada faktycznie calkiem calkiem Ostatnio troche w wies tuning popada bo nie jestem pewien ale chyba wpakowal wydech na srodek
Fox kubeczek jak najbardziej dla Ciebie rowniez czeka wiec zapraszam jak najbardziej w niedziele ale ponym popoludniem bo wczesniej bede na uczelni. A jak nie to dowioze ci go za tydzien dowioze do jozka. Bedziesz mial mobilizacje zeby sie pojawic. Moze Ulę uda sie zwabic podobnym Tylko jaki ona ma nik jesli juz sie wogole zarejestrowala
Fox kubeczek jak najbardziej dla Ciebie rowniez czeka wiec zapraszam jak najbardziej w niedziele ale ponym popoludniem bo wczesniej bede na uczelni. A jak nie to dowioze ci go za tydzien dowioze do jozka. Bedziesz mial mobilizacje zeby sie pojawic. Moze Ulę uda sie zwabic podobnym Tylko jaki ona ma nik jesli juz sie wogole zarejestrowala